Átigazolás

Transzferbombát robbantott a Chelsea, felkészül a Real és a PSG

megosztom

Szünetel a legtöbb európai topliga, de az élet nem állt meg, a zuhanyhíradók tele vannak izgalmas hírekkel. Ezekből szemezgettünk.

 • A német Bild szombati cikke szerint a Chelsea megszerezte a Dortmundtól Christian Pulisicet. A 20 éves szélső kiváló szezonjával berobbant az elitbe, így várható volt, hogy egy topcsapat szemet vet rá, a lap szerint a Chelsea 50 millió eurót perkál le a németeknek. Pulisic 18 Bundesliga-meccsen három gólig jutott, a jövő egyik nagy sztárjának tartják, a Chelsea mellett pedig az Arsenal és a Liverpool is élénken érdeklődött iránta. Pulisic a szezon végén csatlakozik a Kékekhez.

Fotó: bild.de

 • Párizsban nem gond a pénz, így meg sem lepődünk azon, hogy a PSG egy újabb gigantikus transzfer nyélbe ütésén munkálkodik. A Szajna-partiak a Napoli brazil középpályását, Allant szemelték ki maguknak, akiért a Corriere dello Sport szerint 80 millió eurós ajánlatot küldenek Nápolyba.
   
 • Allan megszerzésére azért is lehet szüksége a PSG-nek, mert a Barcelona komolyan gondolja Adrien Rabiot leigazolását. A katalán Sport szerint évi 10 millió eurós fizetést és ötéves kontraktust adnának a franciának. Rabiot már korábban közölte, hogy menni akar, a kérdés így már csak az, hogy mikor ütik nyélbe az üzletet. 
   
 • A Paris United szerint a PSG elöljárói a napokban találkoztak Paco Alarcónnal, Isco édesapjával fia átigazolásának ügyében. A 26 éves középpályás nem tud meghatározó ember lenni a Realnál, a kevés játéklehetőség miatt pedig távozhat a spanyoloktól. Ezzel párhuzamosan ismét felerősödtek a pletykák Eden Hazard Madridba költözéséről is.
   
 • Az Arsenal egyre közelebb kerül Éver Banega megszerzéséhez, az argentin középpályás ügynöke már Londonban tárgyal a transzferről. A Sevilla 18 millió euróra számíthat az Arsenaltól.
   

Katt a részletekért!

 • Angol sajtóhírek szerint Gary Cahill a Serie A helyett maradhat a PL-ben, sőt várost sem kell váltania, az Arsenal tárt karokkal várja a Chelsea-nél parkolópályára került védőt. Az Ágyúsok ellenlábasa az Aston Villa lehet.
   
 • A Real Madrid megkörnyékezte a Manchester City fiatal titánját, Brahim Diazt. A Marca szerint a 19 éves támadó 15 millió euró ellenében költözhet Madridba, ahol hatéves szerződéssel váják. A lap szerint az üzlet 48 órán belül összejöhet.
   
 • Luka Modric visszadobta a Real Madrid új szerződéstervezetét. Ezzel tovább erősödik a gyanú, hogy az aranylabdás horvát klasszis nyáron az Inter játékosa lesz.
megosztom