Premier League

Meghúznánk a váratlant a Liverpool - Arsenalon

  • ivan
megosztom

Nagyot megy decemberben a Liverpool, de egy ilyen rangadón nem mehet biztosra.

Egyelőre a Liverpool nyeri a decemberi őrült hajtást Angliában, hiszen Jürgen Klopp együttese az összes meccsét megnyerte a hónapban, miközben a címvédő Manchester City három bajnokiját is elbukta. Ennek eredménye lett, hogy mostanra a Liverpool hat ponttal vezeti a tabellát a Tottenham és héttel a Man.City előtt.

Szombat este azonban komoly erőpróba vár a veretlen Vörösökre, hiszen az Arsenal látogat az Anfieldre.

1x2     
Liverpool Döntetlen Arsenal
1.50 4.75 7.00

A bukiknál elég egyértelműek az esélyek, hiszen a Pool sikerét 1.50-re adják, míg az Ágyúsok sikerek hétszeres pénz körül fizet. Ez viszont még akkor is elég meredek, ha a londoniak nincsenek kirobbanó formában és "természetesen" egy rakás sérült is nehezíti Emery dolgát.

Ami a várható kezdőket illeti, Klopp egyedül Milner játékára nem számíthat a kulcsemberek közül, így a várakozások szerint közel legjobb kezdőjével állhat ki. A másik oldalon Bellerín, Mikhtarjan Welbeck is maródi, Mesut Özil pedig vélhetően a padon kezd majd.

[2782149] 2018-12-29 18:30:00 Liverpool - Arsenalx

Bár a bukiknál ez egy sima egyes, azért ne feledjük, hogy a legutóbbi két randevúja a csapatoknak döntetlennel záródott. Ugyanakkor Liverpoolban az Arsenal 2012 óta (!) nem tudott meccset nyerni.

 

  • A Liverpool 30 meccse veretlen odahaza
     
  • Az utolsó 14 bajnokijából 12-t lehozott kapott gól nélkül

 

Bár a Klopp Liverpoolja az egyik legszebb futballt játssza a világon, ezen a meccsen a győzelem lehet az elsődleges. Ne feledjük, hogy január 3-án jön a City elleni csúcsrangadó, vagyis a Vörösök számára ez a két rangadó kulcsfontosságú lehet a bajnoki címért folyó versenyben.

A Liverpool védelme nagyon stabil volt idén, mindössze hét gólt kapott a 19 forduló alatt, ám mivel az Arsenalt sem írnánk le teljesen, ezért némileg szembemenve a statisztikákkal mi inkább egy underes tippben gondolkozunk.

Ti mit szóltok hozzá?

 

 

 

 

  • Gólok száma 3.25 alatt@1.79    
[2782149] 2018-12-29 18:30:00 Liverpool - Arsenalx;
megosztom