Sportműsor

Pool-Arsenal rangadó, darts-vb és NFL a hétvégi menüben

megosztom

Górcső alá vettük az előttünk álló hétvége leginkább várt mérkőzéseit és eseményeit.

A Liverpool-Arsenal viszi a prímet a hétvégén. - Fotó: Twitter

Foci

A nagy bejglikómából feleszmélve szerencsére lesz néznivaló bőven a szilvesztert megelőző hétvégén. A pihenő ugyanis igencsak rövid az angol és az olasz élvonalban is és nem akármilyen párharcokra van kilátás. A Premier League 20. fordulójának szombati játéknapján két találkozót izgulhatunk végig a tv-képernyő előtt, 16 órától a Tottenham-Woves, majd este a csúcsrangadó Liverpool-Arsenal lesz terítéken. A vasárnapi párosítások már nem annyira erősek, ellenben a Chelsea, City és United meccsét is megnézhetjük a Spíleren.

Az olaszoknál egy napra besűrítették a programot és 12:30-tól máris az Atalanta ellen csak döntetlenre jutó Juventus fogadja az 5. helyen álló Sampot. Nagy Ádám csapata sem lesz egyszerű helyzetben, hiszen a kieső helyen tanyázó Bologna az Inter ellen botló és ezáltal felbőszített Napoli otthonában vendégszerepel.

  • Tottenham - Wolves, Spíler TV, szombat 16:00
  • Livepool Arsenal, Spíler TV, szombat 16:00
  • Southampton - Manchester City, Spíler TV, vasárnap 15:15
  • Juventus-Sampdoria, DigiSport1, szombat 12:30
  • Napoli-Bologna, DigiSport1, szombat 18:00

 

unibet


Darts

A hétvégén a célegyenesre fordul a darts-vb, ugyanis szombaton jönnek a negyeddöntők, vasárnap este pedig fény derül a döntős nevekre. A felső ágon versenyben van még van a két legnagyobb favorit, Michael van Gerwen és Gary Anderson, míg az alsó ágon a címvédő Rob Cross és Michael Smith maradt a nagy nevek közül. 

  • Negyeddöntők - Sport 1, szombat 13:30 és 20:00
  • Elődöntők - Sport 1, vasárnap 20:00NFL - 17. játékhét

Vasárnap az alapszakasz utolsó játékhetére kerül sor és főként az AFC-ben még bőven maradtak megválaszolatlan kérdések. Amit biztosra tudunk, hogy a Chiefs, a Pats, a Chargers és a Texans biztosan ott lesz a rájátszásban, a maradék két helyre pedig a Ravens, Steelers, Titans, Colts kvartett pályázik. Utóbbi kettő éppen egymás ellen játszik majd egy ki-ki meccset. Az NFC-ben sokkal egyszerűbb a helyzet, egy hely kiadó, amiért a Vikings és a bajnok Eagles harcol. A lehetséges forgatókönyveket majd a hétvége során még vázoljuk, mint ahogyan a szokásos NFL kombinkkal is jelentkezünk majd. 

  • New England Patriots-New York Jets - Sport 2, vasárnap 19:00
  • Washington Redskins-Philadelphia Eagles - Sport 2, vasárnap 22:30
  • Tennessee Titans-Indianapolis Colts - Sport 2, hétfő 2:15

 

Ti melyik meccset vagy eseményt várjátok a legjobban és mire terveztek fogadni?
megosztom