Premier League

Jön az újabb Chelsea-blama?

megosztom

A meglepő szombati, hazai vereséget követően az idény meglepetéscsapatához, a Watfordhoz látogat a Chelsea.

Februárban 4-1-re verte a Chelsea-t hazai pályán a Watford. - Fotó: Twitter

Két és fél hete a Chelsea 2-0-ra legyőzte a Manchester Cityt, ami azt idézte elő, hogy a Kékek nyílttá tették a bajnokságot, és úgy tűnt, hogy beleszólhatnak a bajnoki cím sorsába. Azóta viszont "szenvedősre" vette a figurát Sarri együttese, és nagyon távol került az aranyéremtől.

1x2     
Watford Döntetlen Chelsea
5.25 3.80 1.75

A Leicester elleni vereséget követően ráadásul Sarri megkongatta a vészharangot, a mester pedig kerek-perec kijelentette, hogy lehetetlen feladat a bajnoki cím elhódítása, a szurkolók annak is örülhetnek, ha végül befutnak a BL-helyek egyikére. Ha így folytatják a fővárosiak, akkor bizony az sem lesz meg, az Arsenal pedig pontszámban beérte a városi riválist.

A papíron kötelező győzelem tehát elmaradt szombaton, most pedig idegenben kellene pirítania valamit a Chelsea-nek úgy, hogy házon kívül mostanság nem megy a gárdának és a szezon meglepetéscsapatához látogat karácsony másnapján. Az utolsó négy idegenbeli meccsükön csak egyszer - Brightonban - nyertek a londoniak, kétszer kikaptak - Tottenham, Wolves -, míg egyszer döntetlent játszottak - Vidi. 

bet365

Ahogy említettük, a Watford a szezon meglepetéscsapata ezidáig, hiszen közvetlenül a "big six" mögött helyezkedik el, ráadásul mindössze két ponttal van a hatodik helyezett Manchester United mögött. Emellett pedig az sem mellékes, hogy a gárda pazar formában várja a találkozót, zsinórban ugyanis kétszer nyert, és a nagyoknak mindig megnehezítette a dolgát idén, a Tottenhamet pedig speciel legyőzte otthoni környezetében.

A Watfordnak egyébként jól megy a Chelesa ellen hazai pályán az utóbbi években, februárban 4-1-re (!) győzte le a fővárosi alakulatot, 2016-ban pedig egy gól nélküli döntetlen mellett egy egygólos vereséget tud felmutatni. 

Összességében a minőség ugyan a vendégek mellett szól, de a jelen körülményeket figyelembe véve a Watfordnak bőven lehet keresnivalója szerdán. Főleg úgy, hogy a hazaiak a Chelsea-vel ellentétben nincsenek győzelmi kényszerben, felszabadultan játszhatnak. Így pedig azon a véleményen vagyunk, hogy a felek egy szoros meccset játszhatnak, ezért a Watfordra fogadunk ázsiai hendikeppel (hazai siker vagy döntetlen esetén nyertes a tipp, egygólos vendégsikernél a feltett tétünk visszajár, míg többgólos Chelsea-győzelem esetén veszít).

  • Watford +1 @ 1.65    
[2782143] 2018-12-26 20:30:00 Watford - Chelseax;

Kattints a képre és már tippelhetsz is!

megosztom