Sportfogadás

Még több pénzt kapnak a tippmesterek a Logibeten - most igazán megéri csatlakozni

megosztom

Partneroldalunk a SuperTipster bevezetésével növelte a tippmesterek között szétosztható összeget.

Nemrég számoltunk be partneroldalunk, a Logibet egészen fantasztikus újításáról, a SuperTipsterről. Az egyedülálló fejlesztés garantálja, hogy az előfizetők csak a legjobb tippmesterek legjobb tippjeit kaphassák meg, ráadásul a Logibet mindezt egy profitgaranciával is megfűszerezi - vagyis ha az előfizetés ideje alatt a tipster nem szállított profitot, a következő előfizetés összegét az oldal állja. Az előfizetők után azonban a Loginak most a jelenlegi és leendő tippmesterek számára is van egy jó híre!

Partneroldalunk ugyanis a növekvő érdeklődésre tekintettel januártól megduplázza a tippmesteri kifizetés összegét is, így ezentúl

minden hónapban 1000 euró kerül szétosztásra a tippmesterek között.

A kifizetés feltételei nem változtak, csak olyan tippmester kaphat pénzt, aki legalább senior szinten áll, illetve annak összege továbbra is kizárólag a feliratkozóinak számától függ.

A Logibet kiemelten fontosnak tartja azt, hogy a tippmesterek a lehető legmagasabb szinten kiszolgálják a felhasználókat úgy, hogy mindeközben segítik, instruálják őket a sportfogadás világában. Nem elég ugyanis, ha valaki kizárólag jó tippeket ad, de véleményük szerint fontos, hogy mindezt megfelelő köntösben is tegye.

Érdemes tehát csatlakozni akár tippmesterként, akár előfizetőként is a Logibethez, hiszen mindenki megtalálhatja a számításait az oldalon. Ha úgy gondolod, hogy te is tudnál nyerő tippeket adni és szeretnéd megosztani gondolataidat másokkal, próbáld ki magad tipsterként is és részesülj minden hónapban az 1000 eurós kifizetésből!

Kattints és csatlakozz a nyerők táborához

megosztom