Bajnokok Ligája

Érdemes minél hamarabb lecsapni a MU bravúrjára?

  • varin
megosztom

A Bet365-ön még meglepően magas oddsot kapunk a United továbbjutására. Lehet érték az 4.33-ban?

Az elmúlt napokban kíváncsian szemléltem az egyik BL-nyolcaddöntő, a MU-PSG szorzóit. Először ugye menesztették José Mourinhót, majd Ole Gunnar Solskjaer kinevezését követően a MU gálázott a Cardiff ellen. Mindeközben a PSG ha nem is vett vissza nagyon a tempóból, de azért kicsit csökkent a hihetetlen dominanciájuk a francia bajnokságban. Lehet érték a két csapat párharcában?

Melyik csapat jut tovább?
   
Manchester United PSG
4.33 1.20

A fenti történések ugyanis nem voltak különösen nagy hatással a szorzókra, továbbra is 4 körül lehet tenni a Vörös Ördögöket. Bár igaz, hogy a MU otthon kezd és a PSG tagadhatatlanul sokkal jobb csapat, de Mourinho távozása aligha tett rosszat a csapategységnek.

A PSG az elmúlt öt bajnokijából csupán hármat nyert meg, azokat is mind egy góllal.

Ha valamikor, hát most megmutathatják az angliai iparvárosban, hogy korai temetni őket. Az olyan játékosoknak, mint például Paul Pogba, most igenis elő kell lépniük és megmutatniuk, hogy José hibázott és nem pedig a játékosok voltak ennyire gyengék.

Ha tehát valaki hisz a Unitedben, érdemes lecsapnia a     által kínált 4.33-as szorzóra, hiszen sehol máshol nem kapjuk meg ilyen magas számon az angolok kvalifikációját.

Te mit gondolsz, van érték a 4.33-ban?

[2947298] 2019-02-12 21:00:00 Manchester United - Paris Saint Germainx;
megosztom