Angol foci

Csodás mérkőzés Angliából, fogadjunk a gólokra!

  • varin
megosztom

Könnyedén lehet egy látványos adok-kapok a Villa-Leeds csatában.

1x2 -    
Aston Villa Döntetlen Leeds United
2.50 3.60 2.87

Nem sok izgalmas mérkőzés maradt a karácsonyt megelőző 23-ára, a Premier League-ben egy Everton-Tottenham mérkőzésen izgulhatunk, míg a Championshipben egy igen nívós, Aston Villa-Leeds United találkozót tudunk ajánlani a húsleves mellé.

Mindkét csapat rendkívül eredményes heteket zárt ugyanis, a birminghamieknél hét meccs alatt úgy jött össze 15 pont, hogy e mellé Abrahamék szereztek 21 gólt, viszont kaptak is 11-t. Persze a gólgazdag mérkőzésekkel nincs is gond, ha eredménnyel is párosul a játékuk, márpedig a Villa sorsolása nem volt éppen könnyű, hiszen csupa erős gárdával hozta őket össze a sors.

Aston Villa#eng-aston_villa#5
Leeds United#england-leeds_united#5

A Leeds Unitednél szintén elégedettek lehetnek a téli meneteléssel, ugyan október közepén vereséget szenvedtek a Villa "várostársától", ám a WBA elleni zakót leszámítva nyolc meccsen 22 egységet gyűjtöttek Bielsa tanítványai. A United így a kisebb őszi lejtmenetet követően ismét jó helyzetben van, hiszen egy meccsel kevesebbel is három ponttal előzik meg a 3. helyezett WBA-t.

Ami külön pikantériát adhat a meccsnek, az a rengeteg sérült. A hazaiaknál Bjarnason (9/2), Adomah (15/0), Grealish (21/2) és Jedinak (9/0) kiválása okoz problémát, míg a vendégeknél Berardi (8/0), Ayling (14/1), Cooper (18/3) és Dallas (15/1) nem léphet pályára. De hogy jó hír is legyen a csapatok számára, a Villánál Kodjia, a Leedsnél pedig Bamford újra bevethető, ami komoly erősítést ad a támadósoroknak.

Tulajdonképpen a Unitednek a döntetlen nem lenne olyan rossz eredmény a jelenlegi Villa ellen, Dean Smith csapatának viszont illene nyernie, mert az playoff-tagságuk még távolról sem tűnik biztosnak.

Jó mérkőzést várunk, nem lesz felesleges óvatoskodás és a Leeds sem őrzi majd a 0-0-t. Természetesen egy olyan meccsben, mint a Nottingham elleni 5-5, aligha bízhatunk, de azért a három találat gond nélkül kéne menjen.

hatharom.com
2.5 gól felett
bet365 @1.70
[2791589] 2018-12-23 14:30:00 Aston Villa - Leeds Unitedx;
megosztom