Darts

4.33-as szorzóval próbálkozunk Lewis meccsén - napi tippek a darts-vb-re

  • Cesc18
megosztom

A megérzésünkre hallgatunk és bátor tippel támadunk a kétszeres világbajnok angol dartsos meccsén.

Szereted bújni a statisztikákat? Akkor irány a PDC Hungarian Fan Club Facebook-oldala, amely a honi dartsközösség csúcsa. 

Vasárnap folytatódnak a harmadik körös küzdelmek Londonban, a 2019-es PDC darts-világbajnokságon. Szinte minden játéknapra jut egy váratlan eredmény, így adott a kérdés, hogy vajon ma melyik kiemelt dartsos búcsúzik?

Világbajnokság, 11. játéknap    
Kezdés Mérkőzések 1 2
13:30 Vincent van der Voort-Chris Dobey 2.10 1.73
14:30 Brendan Dolan-Mervyn King 2.00 1.80
15:30 James Wade-Keegan Brown 1.31 3.40
20:00 Adrian Lewis-Darius Labanauskas 1.28 3.70
21:00 Nathan Aspinall-Kyle Anderson - -
22:00 Rob Cross-Cristo Reyes 1.17 5.00

A nap egyik legkiélezettebb meccsét játszhatja Brendan Dolan és Mervyn King. A két rutinos öreg róka egyaránt túl van már a karrierje zenitjén, viszont mindkettejüket a tábla utolsó negyedében találjuk, ahonnan már kiesett Peter Wright, Gerwyn Price, Ian White és Joe Cullen is, vagyis a négy legmagasabban rangsorolt játékos. Innentől totálisan nyitott ez az ág, gyakorlatilag Dolan vagy King is eljuthat az elődöntőig. Nagyjából hasonló szinten játszottak eddig a tornán, szóval ember legyen a talpán, aki megjósolja, hogy melyikük jut tovább. A fogadóirodáknál King valamivel esélyesebb, de rá abszolút nem jellemző az Ally Pally-ben, hogy könnyedén oldaná meg a feladatokat, míg Dolan karrierje során soha nem tudott a legjobb 16 közé jutni a vb-n.

Egyértelműen a szett over lehet ezen a meccsen a legjobb választás, akár még döntő szettre is behúzhatjuk, ami az Unibeten 2.95-ös oddson fogadható, míg a biztosabb 5.5-öt fölé 1.50-szeres pénzt fizet. 

A délután zárómeccsén két angol, James Wade és Keegan Brown feszül egymásnak. Wade-nek az előző körben meglehetősen rezgett a léc Seigo Asada ellen, és nem is a legszimpatikusabb módon viselkedett a színpadon. Igaz, utólag elnézést kért, és elmondása szerint hipomániás epizód miatt nem volt önmaga a meccs közben és az interjúnál. Meglátjuk Brown ellen melyik énje jön elő Wade-nek a tábla előtt, mindenesetre a tavalyi vereségért szeretne visszavágni a fiatal honfitársának. Egy éve egy döntő szettes meccsen bizonyult jobbnak Brown, és a formája alapján most is lehet keresnivalója Wade ellen. 
 

Add le a tipped a napi tippjátékunkban és szerezd meg az egyik Darts 2019 Magazint!

TIPPELÉSRE FEL!


Az esti felvonást nyitó Adrian Lewis éppen ellentéte volt Wade-nek. Egyrészről sokkal magabiztosabban nyert, másrészről úgy viselkedett a színpadon, mint egy igazi bajnok. 

Nagyszerű játék volt. Kis nyomást éreztem ugyan, mikor jöttem, de nagyon jól dobtam a meccsen, és tudom azt is, hogy még ennél is jobban megy.

- mondta Lewis, illetve hozzátette, hogy szeretett volna Barney ellen játszani, de természetesen Darius ellen is ugyanolyan elánnal készül, mert kemény meccsre számít. 

A litván valóban egy veszélyes dartsos, de Barneveld ellen nem kellett akkora extrát dobnia, mert az ötszörös világbajnok holland meglehetősen tudása alatt teljesített. Beszédes, hogy Labanauskastól egy 90 alatti körátlag és egy 30%-os kiszállózás is elegendőnek bizonyult a továbbjutáshoz. 

Látva Lewis fókuszált játékát, ellene már biztosan több kell majd a litvántól. Véleményünk szerint nem lesz teljesen egyoldalú meccs, de az angol legalább két szett különbséggel nyer. A megérzésünkre hallgatva, behúzzuk a pontos eredmény 4-2-t 4.33-as oddsért. 
 

  • Pontos eredmény - Lewis 4:2 @ 4.33 Unibet
  • Hendikep - Lewis -1.5 szett hc. @ 1.53 Unibet

 

unibet
megosztom