Olasz foci

Egykor rangadó volt, most kiütés lehet

  • varin
megosztom

A Juventus-Roma idén nem aranycsata lesz, hanem szélsőséges esetben kiütés.

1x2 -    
Juventus Döntetlen Roma
1.44 4.33 8.00

Néhány évvel ezelőtt igazi aranycsata lett volna a Juventus és a Roma összecsapása, az idei szezonban azonban nyugodtan nevezhetjük "rangon alulinak". Az Öreg Hölgy a biztos bajnoki cím birtokában vág neki a 90 percnek, míg a Roma az eddigi gyengébb szezonját próbálja egy bravúrgyőzelemmel helyreigazítani. Az odds viszont nem véletlenül ilyen alacsony.

[2847007] 2018-12-22 20:30:00 Juventus - Romax;10

A Farkasok ugyanis rendkívül mélyen vannak, nem csak a 22 pont lemaradás miatt a Juvétól, de a tabellán elfoglalt hetedik hely miatt is, mi akár a 9-10. is lehet a játéknapot követően. Di Francesco csapata most úgy érkezik a bevehetetlen torinói stadionba, hogy több alapembere, Edin Dzeko, Stephan El Shaarawy, Daniele De Rossi és Lorenzo Pellegrini is sérüléssel bajlódik, a névsorból pedig előzetesen egyikük sincs a tervezett kezdőcsapatban.

Ugyan az elmúlt napokban érkeztek jó hírek a fővárosba, hiszen kínkeservesen, de sikerült legyőzniük a Genoát, illetve a BL-ben is kedvező sorsolást kaptak Kluiverték, de ez mind-mind alighanem kevés lesz ahhoz, hogy legyőzzék a Juvét.

A Roma idén mindössze két idegenbeli meccset nyert meg a Serie A-ban.

A Juventusnál ezzel szemben semmi gond, akad ugyan sérültjük, de Allegri a szokásos kellemes problémával szembesül, vagyis hogy ki kezdjen Cristiano Ronaldo mellett. A Juve magabiztosan menetel a bajnoki cím felé, állnak a BL-ben és még a furcsa vereség sem zökkentette ki őket a Young Boys ellen.

[2847007] 2018-12-22 20:30:00 Juventus - Romax

Az elmúlt években elég vegyes volt az összkép a két csapat mérkőzésein, ám ami a torinói mérkőzéseket illeti, a Juve dominanciája eléggé markáns, hiszen a Roma zsinórban nyolc vereségnél tart, amelyből hatszor gólt sem szereztek.

Mindezeket figyelembe véve egyértelmű, hogy a 90 perc esélyese a Juventus, csupán a különbség lehet kérdéses. Csábító lehet a Juve -1.25 közel kétszeres szorzóért, de 2.20-ért tehetünk pénzt arra is, hogy a Juventus nullára nyer. Így vagy úgy, de a 3 pont otthon marad, a két csapat közötti hihetetlen szakadék pedig tovább nő. 

[2847007] 2018-12-22 20:30:00 Juventus - Romax;
megosztom