Tenisz

Befektetsz 1 évre ebbe a tippbe közel dupla pénzért cserébe?

  • Cesc18
megosztom

Úgy kalkulálunk, hogy Alexander Zverev a ranglista legjobb három játékosa között zárja majd a 2019-es ATP szezont.

Az Unibetnél rengeteg teniszjátékosra fogadhatunk, méghozzá, hogy milyen pozícióban zárják majd a 2019-es ATP idényt. Köztük van természetesen az az Alexander Zverev is, akiben a legtöbb szakíró és szurkoló a jövő egyik világelsőséjét látja.

A német játékos az idei szezont 6385 ponttal a negyedik helyen zárta, de csupán 35 pont választotta el a dobogótól. Novemberben az O2 Arénában gyönyörűen tette fel a cseresznyét a habra, miután elhódította a világbajnoki trófeát.

Zverevnek 2018-ban is csak egy igazán kiemelkedő Grand Slam-eredmény hiányzott az eredménysorából, ugyanis az említett vb-cím mellett három Masters-tornán, Miamiben, Madridban és Romában is döntőt játszhatott, a spanyol fővárosban pedig meg is nyerte a finálét. Ezeken kívül még Washingtonból és Münchenből volt tornagyőzelme, szóval tényleg nem lehetett panasz a teljesítményére. 

Ez egyben azt is jelenti, hogy jövőre viszonylag sok pontot kell majd védenie, ugyanakkor a legjobban fizető Grand Slameken hagyott benne a legtöbbet. Melbourne-ben, Wimbledonban és New Yorkban is szépen gyűjtögethet majd. Most már nagyon érik, hogy a major tornákon is ott legyen a végelszámolásnál, főleg Ivan Lendllel a csapatában, aki emlékezhetünk, hogy Andy Murray-ből is Grand Slam-bajnokot faragott. 

Zverev ranglistás helyére az Unibetnél 3.5 a line. Szerintünk a jövő esztendő végén már a dobogón találjuk a nevét. Jelenleg csak a nagy hármas tanyázik előtte, akik szépen letarolták a négy GS-t, de ezáltal bőven kell pontokat is védeniük. Roger Federertől például meglepő lenne egy a tavalyinál is erősebb szezon, míg Rafa Nadalban nem igazán van benne egy sérülésmentes idény. Az üldözők közül olyan nagy veszélyt senki sem jelent Zverevre, mert Juan Martín del Potro hiába tud magas szinten játszani, a sérülések őt is mindig megtalálják. 

Egyéni rangsor 2019. november 25-én 
hatharom.com
Alexander Zverev 3.5 alatt
1.90 @    
Fogadási határidő: -
unibet
megosztom