Bundesliga

Nem hinnénk, hogy a Herthának sok esélye lesz Leverkusenben

  • gb1
megosztom

Dárdai négy pontot remélt az utolsó három meccsből, ám eddig csak egy jött össze. Bravúrra lenne szükség.

fotó: archív

A német élvonal rákanyarodott a téli pihenő előtti utolsó fordulóra - a szombati játéknapon a Hertha a Bayer Leverkusen otthonában látogat.

1x2      
Bayer Leverkusen Döntetlen Hertha BSC
1.72 4.00 4.50

Dárdaiék a szezon egyik meglepetéscsapataként kezdték a kiírást és sokáig az élbolyt erősítették. A magyar mester szenzációs sikereket könyvelhetett el, hiszen a mumus Gladbachot és a Bayern Münchent is verni tudták az Olimpiai Stadionban. Bár a tempóból visszavettek, szégyellnivalójuk aligha van, hiszen 16 forduló után rendkívül kiegyensúlyozott statisztikával a 8. helyen állnak.

Nem szabad elfelejteni azonban, hogy pontjaik kétharmadát berlini gyepen szerezték, idegenben pedig negatív a mérleg, mondjuk csak háromszor hasaltak el nyolc meccs alatt.

A kapitány feje főleg a sérültek miatt főhet, hiszen a fél csapat továbbra is sérült és olyan komoly spílerek hiányoznak majd, mint Kalou, Grujic, Dilrosun vagy Stark. A Leverkusennél közel sincs ekkor baj, a fontosabb játékosok közül csak Retsos lesz távol, igaz a két Bender játéka sem biztos egyelőre.

[2803842] 2018-12-22 15:30:00 Bayer Leverkusen - Hertha Berlinx

A Leverkusen legnagyobb baja idén a hullámzó teljesítés, pedig jobb napokon a csapat igen egyben van. Ugyan három zakóval indították a kiírást, de azóta tűrhető ütemben termelik a pontokat és már csak négy egységre vannak az EL-selejtezőt érő helytől.

A Gyógyszergyáriak a legutóbbi öt bajnokijukon csak egyszer szenvedtek vereséget és a hét közben egy lélekemelő 2-1-es sikerrel hangolódtak a Schalke otthonában az utolsó őszi meccsre.

Érdekesség, hogy a Hertha a legutóbbi három Leverkusen elleni meccsén legalább kétszer eredményes volt.

 

[2803842] 2018-12-22 15:30:00 Bayer Leverkusen - Hertha Berlinx;5

Összességében persze kézenfekvő lehet a hazaira való fogadás, amelyre egész tisztességes oddsot kapunk (1.72). Azt is láthatjuk azonban, hogy a Lever a szezon eddigi összes hazai meccsén betalált és mivel Dárdai fiai is viszonylag erősek idén a támadásaikban, így a mindkét csapat lő gólt opció is jó üzlet lehet (1.61).
 

Ti milyen eredményt vártok?
 

[2803842] 2018-12-22 15:30:00 Bayer Leverkusen - Hertha Berlinx;
268479

 

megosztom