Olasz foci

Néhány nap alatt behúzhatjuk ezt a 2.75-ös szorzót

  • varin
megosztom

Az olasz bajnokságban a Bologna edzőjének állása van leginkább veszélyben. De vajon ki, ha nem SuperPippo?

Nincs sok sikerélménye idén a Serie A egyetlen magyarjának, Nagy Ádámnak, hiszen csapata, a Bologna 16 játéknapot követően kiesőhelyen áll. A magyar középpályás nem állandó tagja a csapatnak, ám ez könnyedén megváltozhat a közeljövőben, hiszen Filippo Inzaghi szénája nem áll jól a csapatnál.

Ezzel pedig viszonylag jól kereshetünk, hiszen az     2.75-ös szorzóval ajánlja azt az opciót, hogy SuperPippo lesz a következő menesztett tréner a Serie A-ban. Ez reálisan akár a következő forduló után realizálódhat, hiszen amíg a Bologna az otthon masszívan teljesítő Parmához látogat, addig a piros-kékek előtt álló Udinese otthon a kiesőhelyen lévő Frosinonét fogadja.

Ez pedig könnyedén jelentheti azt, hogy a Bolognánál úgy ünnepelnék a karácsonyt, hogy a bennmaradást érő 17. hely 3-4 pontra van tőlük.

Nem csak a kedvezőtlen 17. napi program, de további más tényezők is Pippo ellen dolgoznak. Egyrészt a Bologna a Parma után a Lazióval, majd a Napolival találkozik, amely nem éppen tűnik hat pontnak, ráadásul Inzaghinak jelenleg nem nagyon van vetélytársa sem.

Az oddsok alapján Gennaro Gattuso, a Milan trénere esélyes még a búcsúra, de a Rossoneri előtt könnyen nyerhető mérkőzések vannak, ráadásul Gatta túlélte az EL-búcsút is, így valószínűleg az évet már vele fejezik be az iparvárosiak.

Gattuso után két olyan opciót találunk, amelynek nincsen realitása, hiszen az újonc Parma mesterét, Roberto D'Aversát aligha rúgják ki a 13. helyről, míg a SPAL is jól teljesít idén, így Leonardo Semplici állása szerintünk nincs veszélyben.

Inzaghi eddig edzőként nem sok sikert ért el, Milánóban 40 meccsig dolgozhatott, míg Veneziában két évet kapott. A Bologna élén viszont ez a 4-6-8-as mérleg rendkívül csúnyán fest, ráadásul ha a következő három meccsükből egyet sem nyernek meg Nagyék, azt már aligha élheti túl Pippo.

hatharom.com
Filippo Inzaghi lesz a következő edző, aki távozik
Unibet @2.75
[2847011] 2018-12-22 18:00:00 Parma Calcio 1913 - Bolognax;
megosztom