Angol foci

Vajon az Arsenal vagy a Tottenham veszi komolyabban a Ligakupát?

megosztom

A két észak-londoni rivális a bajnokság után a kisebbik kupában is megküzd egymással. A tét az elődöntő.

A bajnokságban az Arsenal győzött. - Fotó: Twitter

Beindult az év végi nagyüzem Angliában, az Arsenal és a Tottenham is ez idáig ötször lépett pályára tétmérkőzésen decemberben. A felek az előttünk álló 2,5 hétben, beleértve a szerdai ütközetet is, hat (!) tétmérkőzést játszanak, melyek közül ez a legérdektelenebb.

1x2     
Arsenal Döntetlen Tottenham
2.60 3.60 2.75

Noha papíron igen nagy a tét és a presztízs is, az előbb elhangzottak miatt borítékolható, hogy egyik csapat sem a legjobbjaival áll fel szerdán, mint tette azt bő két hete, amikor az Ágyúsok 4-2-re verték hazai pályán a Spurst a Premier League keretein belül.

A hazaiaknál Holding, Welbeck, Smith-Rowe, Mavropanosz hosszú ideje maródi, Bellerín, Kolasinac, Maitland-Niles pedig a Southampton elleni ütközeten szedett össze kisebb sérült, vélhetően Emery egyik játékosát sem veti be. Viszont a vasárnapi meccset kihagyó Szokratisz és Mustafi a kezdőben kaphat helyet, szintúgy, mint Cech, aki a sokat hibázó Lenót válthatja a kapuban. Elöl meglehet az Arsenal, de nagy kérdés hogyan rotál Emery.

bet365

Ami a vendégeket illeti, a Tottenhamnél Wanyama, Janssen, Dier és Dembélé korábban kidőlt, míg Vertonghen, Aurier, Foyth és Sánchez játéka csak a meccs kezdése előtt dől el. Pochettino vélhetően zsinórban harmadszor is Gazzanigát állítja a kapuban a Ligakupában Llorisszal szemben, de több poszton is várható csere.

A formákat alapul véve pazar meccsre van kilátás, ám a találkozót a kezdőcsapatok igen erőteljesen befolyásolják majd. Így első blikkre a mindkét csapat szerez gólt opcióban látunk fantáziát, ami még "B-csapatokkal" is összejöhet.

Ugyanakkor, aki komolyabb téttel fogadna a mérkőzésre, annak azt tanácsoljuk, hogy várja meg a hivatalos kezdőcsapatokat, és csak utána adja fogadásra a fejét, hiszen abból már látható, hogy melyik csapat veszi komolyan a szerdai ütközetet.

  • Mindkét csapat szerez gólt @ 1.50    
[2917728] 2018-12-19 20:45:00 Arsenal - Tottenham Hotspurx;

Kattints a képre és már tippelhetsz is!

megosztom