Klub-vb

Ennyiért nem éri meg nyeretni a Real Madridot a klubvébén

megosztom

A Blancók ellenfele a japán Kashima lesz az elődöntőben. Ugyan kinéz a győzelem Solariéknak, de másban lehet az érték.

A 2018-as klubvilágbajnokság második elődöntőjét a kupába csak most csatlakozott Real Madrid játssza a japán Kashima ellen Abu Dhabiban. A győztesre a másik ágról érkező arab Al-Ain érkezik, amely bombameglepetésre kiverte a River Plate-et büntetőkkel.

1x2     
Kashima Antlers Döntetlen Real Madrid
7.50 5.25 1.30

A felek 2016-ban a döntőben kerültek össze, akkor 2-2-es döntetlent követően Ronaldo két hosszabbításban szerzett két gólja döntött a spanyolok javára. Nem volt könnyű meccs a Blancók számára, hiszen 2-1-es hátrányból kellett visszajönniük.

Az Antlers idén a mexikói Chivason lépett át (3-2), hogy ismét megpróbáljon az oddsokkal szembemenve bombameglepetést okozni. 

Nagyban zajlik az utolsó edzés az elődöntő előtt. fotó: RM Official

A Real úgy ahogy összeszedte magát a rendkívül pocsék szezonrajtot követően, hiszen a csapat legutóbbi három bajnokiját behúzta és a BL-ben is csoportelsőként jutott a legjobb 16 közé. A kupát 2016-ban és 2017-ben is elhódító alakulat számára ez újfent ideális terep lehet az önbizalom építésére, hiszen két gyengébb ellenféllel vívott meccsel trófeát nyerni valljuk be nem megoldhatatlan feladat.

Real Madrid#esp-real_madrid#5

A csapat védője, Marcelo ezzel kapcsolatban az alábbiakat nyilatkozta a sajtótájékoztatón. 

A kulcs abban rejlik, hogy remek egységet alkotunk - barátok vagyunk a pályán és azon kívül is.

Régóta játszunk együtt és ezért értünk el ilyen szép eredményeket. Nagyon motiváltak vagyunk, mint mindig és szeretnénk újabb címeket nyerni." - mondta a brazil.

A Kashima a december elején befejeződött J-League-ben harmadik helyen zárt és átlagban 1.5 gólt lőtt az ellenfeleknek. Mivel a Real annak ellenére nincs topformában, hogy az eredmények elkezdtek jönni, így 1.30-ért nyeretni őket nem biztos, hogy túl jó befektetés, ellenben a gólváltásra kiszabott 1.80 már barátibb opció. Amennyiben 2016-hoz hasonlóan a hosszabbításban dőlne el az összecsapás, 9-szeres pénzt vághatnánk zsebre.
 

Szerintetek mire érdemes fogadni a klubvébé-elődöntőn?
 

[2828540] 2018-12-19 17:30:00 Kashima Antlers - Real Madridx;
megosztom