Sportfogadás

Ez világviszonylatban is ritkaság - válogatott tippek, profitgaranciával!

Ma hivatalosan is elindult a Logibet extra szolgáltatása, ami garantálja a nyerő tippeket.

Az elmúlt napokban többször is hírt adtunk partneroldalunk, a Logibet elképesztő újításáról, amely nyugodtan nevezhető egyedülállónak. A Logibet fejlesztése ugyanis azt szem előtt tartva készült el, hogy a felhasználók csak a legjobb tippmesterek legértékesebb tippjeit kapják meg, ráadásul mindezt profitgaranciával együtt nyújtják, jelezvén, hogy a formula, amelyet létrehoztak, működik. A megalkotásban a szakértő fejlesztők mellett az oldal legjobb tippmesterei is közreműködtek, hogy a technika és a magas színvonal találkozzon. Íme a legfontosabb tudnivalók a tippmesterről!

2018-ban a SuperTipster eddig 804 tippet válogatott ki, amely +1119,02 egység profitot hozott. Ez 2000 forintos egységenkénti tétre átszámolva 2,2 millió profitot jelent.
  • Az előfizetés összege havonta 39,99 euró, de ha hosszabb időre fizetsz elő, akár 29,99 eurós áron is megkaphatod 30 napra.
     
  • Ezért az összegért nem csak a SuperTipster minden tippjéhez, de az összes tippmester összes tippjéhez hozzáférhetsz, akik tippjeiről a feliratkozást követően e-mailes értesítést is küldünk.

Kattints a képre és iratkozz fel a SuperTipsterre!

  • A profitgarancia nem kamu: ha az előfizetés időszaka alatt a SuperTipster nem termel profitot, a következő előfizetésedet a Logibet állja.
     
  • A feliratkozás mellé hamarosan egy segédszoftver is jár, amellyel részletesen tudod vezetni a statisztikáidat, valamint minden előfizető kap egy dokumentumot, amely segít megismerni a Logibet felépítését.
     

Úgy véljük, a Logibetnél most tényleg valami olyasmit találtak, amely megreformálja a sportfogadást és a tippadást. A számok önmagukért beszélnek, a tippválogató algoritmus pedig hosszú hónapok kemény munkájának az eredménye.

Arra természetesen nincsen semmilyen garancia, hogy a következő hónapokban, években is ilyen magas szinten válogat majd a tippmester, mindenesetre a számok nagyon meggyőzőek és több, mint ígéretesek. Próbáljátok ki ti is a SuperTipstert, hiszen vesztenivalótok nincs, nyerni viszont úgy tűnik, rengeteget lehet vele!

 

Iratkozz fel a tippekre ITT!