Bundesliga

1.63-as tippel megyünk az underre Dárdaiék meccsén

  • gb1
megosztom

Nehéz és küzdelmes meccs vár a Herthára, amely nem valószínű, hogy gólparádéba fullad.

Stuttgartban megégtek Dárdaiék, itt a lehetőség a javításra. fotó: Hertha Official

A Hertha BSC a hét közbeni fordulóban az Augsburg csapatát látja vendégül az Olimpiai Stadionban és a berliniek egy győzelemmel tovább kapaszkodhatnának az európai kupaindulást érő helyekre. 

1x2    
Hertha Döntetlen Augsburg
2.25 3.40 3.20

Dárdai Pál csapata elég hullámzó teljesítményt mutat az utóbbi időben. Hétvégén komoly ziccert hagytak ki, amikor is a kiesés elől menekülő Stuttgart otthonában elszórakozták az 1-0-s előnyüket. Ezzel ugrott is a magyar mester ajánlata, hiszen a szünet előtt három körrel az alábbiakat mondta: "Négy pontot kértem a srácoktól, de azt mondták, hetet akarnak. Ha ez így lesz, meghívom az egész csapatot vacsorázni."

Vacsora tehát nem lesz, de a négy egység még könnyen meglehet, hiszen hazai pályán már olyan skalpokat gyűjtöttek, mint a Bayern München vagy az Eintracht Frankfurt és eddigi hét meccsükön csak egy vereséget jegyeznek.

Nem lesz egyszerű meccs, hiszen az Augsburg rendkívül fegyelmezett focit játszik, de természetesen otthon akarjuk tartani a három pontot.

- mondta a pécsi születésű tréner.

[2803834] 2018-12-18 20:30:00 Hertha Berlin - Augsburgx;5

Az Augsburg pedig ideális ellenfél a pontszerzésre, hiszen jelenleg a Bundesliga második legrosszabb formájában lévő alakulata. A bajorok az utóbbi öt meccsükön csak egy egységet gyűjtöttek és mindössze három találatot szereztek.

Az Augsburg a legutóbbi három idegenbeli meccsét egyaránt egygólos különbséggel bukta el!

 

Érdemes megjegyezni továbbá, hogy a legutóbbi hét egymás elleni meccsükből három Hertha siker és négy döntetlen született, továbbá az örökmérlegüket elnézve szembetűnő, hogy a 0-0 a leggyakoribb végeredmény.

A szorzók mindezek ellenére elég egálra lettek húzva és ami az oddsmestereket ilyen bőkezűségre sarkallhatta, az nem más, mint hogy Dárdai két alapbekkje is kidőlt, de mellettük is olyan kulcsemberek hiányoznak, mint Grujic, Kalou vagy Dilrosun.

[2803834] 2018-12-18 20:30:00 Hertha Berlin - Augsburgx

Hiába tehát a gyengélkedő ellenfél, nem gondolnánk, hogy garantált a három pont a fővárosiaknak. Ami ellenben jó opciónak tűnik, az a kevés találatra való fogadás, hiszen a felforgatott keret, az Augsburg gólimpotenciája és a történelem is ezt támasztja alá.

 

  • Ázsiai gólszám 3.00 alatt @1.630    

 

[2803834] 2018-12-18 20:30:00 Hertha Berlin - Augsburgx;
268479
megosztom