Darts

"Könyörtelen" megég Dobromyslova ellen? - napi tippek a darts-vb-re

megosztom

Hétfőn négy meccsel folytatódik a küzdelem a 2019-es PDC darts-világbajnokságon.

Szereted bújni a statisztikákat? Akkor irány a PDC Hungarian Fan Club Facebook-oldala, amely a honi dartsközösség csúcsa. 

A hétvégi dartsdömping után a hétfői játéknapon mindösszesen négy mérkőzés szerepel a menüben. A kiemeltek közül az ötszörös világbajnok Raymond van Barneveld lép majd színpadra, de nagy kíváncsiság övezi a hölgyeknél három vb-címet nyerő Anastasia Dombromyslova bemutatkozását is.

Világbajnokság, 5. játéknap    
Kezdés Mérkőzések 1 2
20:10 Vincent van der Voort-Lourence Ilagan 1.28 3.70
20:50 Wayne Jones-Devon Petersen 1.67 2.20
21:30 Ryan Joyce-Anastasia Dobromyslova 1.14 5.50
22:10 Raymond van Barneveld-Darius Labanauskas 1.30 3.55

A játéknap annak a Vincent van der Voortnak a mérkőzésével indul, akit majd jövő márciusban a Budapest Darts Gálán is láthatunk. A géppisztoly-kezű holland 12. PDC világbajnokságára készül, ellenfele pedig a Fülöp-szigeteki Lourence Ilagan lesz, akivel ugyancsak találkozhattunk már korábban az Ally Pally színpadán. A meccs favoritja természetesen Van den Voort, akire nem jellemző, hogy az első kanyarban elvérezne. Eddig ugyanis csupán egyszer, a 2017-es vb-n kapott ki a legjobb 64 között, azonban akkor hátsérüléssel bajlódott. Nem lenézve Ilagant, de mi egy szettnél többet nem adunk neki.

A hollandra -1.5-ös szett hendikeppel 1.57-es szorzón fogadhatunk az Unibetnél

 

Add le a tipped a napi tippjátékunkban és szerezd meg az egyik Darts 2019 Magazint!

TIPPELÉSRE FEL!


A folytatásban egy igazi közönségkedvenc, a dél-afrikai Devon Petersen lép a színpadra. Petersen nincs élete formájában, de Wayne Jones ellen még így sem esélytelen, hiszen az 53 éves angol túl van már a zenitjén és meglehetősen hosszú idő után láthatjuk ismét a világbajnokságon. Ki-ki meccsnek tűnik, ami könnyedén torkollhat döntő szettbe. 

Dobromyslova az egyik legjobb női játékos. - Fotó: BDO

Borzasztó érdekes meccsnek ígérkezik Ryan "Könyörtelen" Joyce és Anastasia Dobromyslova összecsapása. Egyáltalán nem hálás feladat egy hölgy játékos ellen színpadra állni, láthattuk korábban, hogy Jan Dekkernek is ráment az első szettje, mire megszokta a különleges helyzetet. Joyce nincs olyan rutinos játékos, mint Dekker, első szezonját futja a profik között, így a PDC világbajnokságon is most debütál. Jó éve van egyébként az angolnak, több European Tour-versenyen is tudott meccset nyerni és a Players Championship Finals-re is kvalifikálta magát. De ez teljesen eltérő meccs lesz, mint amiket játszott, ráadásul Dobromyslova az egyik legjobb női dartsos, szóval még azt sem zárnánk ki, hogy itt borul a papírforma. Erre tett egyébkét célzást a világelső Michael van Gerwen is. 

Az estét Raymond van Barneveld és a litván Darius Labanauskas mérkőzése zárja. Labanauskasnak tegnap kiválóan sikerült a bemutatkozás az Ally Pally-ben, hiszen 94 körüli átlaggal 3-1-re győzte le Matthew Edgart. Nem egy veszélytelen játékos a litván, de Barney még nem topformában is esélyese ennek a találkozónak. Nagyon kíváncsian várjuk egyébként a hollandot, ugyanis igencsak szolid szezonja volt, viszont tudjuk jól, hogy a világbajnokságra mindig felszívja magát. Győztesre itt nem fogadnánk, a megérzésünk viszont azt súgja, hogy Barney-tól láthatunk majd a mérkőzés folyamán egy combosabb kiszállót.

 

unibet
megosztom