Sportműsor

Foci, NFL, darts - ezekre figyelj a hét elején

megosztom

Mutatjuk, mely sporteseményekre lesz érdemes odafigyelni a hét elején.

Labdarúgás

Kedden és szerdán újabb fordulót rendeznek a Bundesligában, amikor is a Dortmund a Düsseldorfhoz látogat, és természetesen favorit a bukmékerek szerint (1.50). A játéknap rangadóján a Bayern München a Lipcsét fogadja, ahol Gulácsiék győzelme komoly meglepetés volna a     szerint, hiszen az angol buki 7.50-szeres pénzt kínál a vendégekre, míg a hazai siker mindössze 1.36-szoros oddson fogadható.

Az Angol Ligakupában a negyeddöntőket rendezik a hét elején, a találkozók közül pedig a Leicester-Manchester City (H: 7.50 D: 4.50 V: 1.40), a Chelsea-Bournemouth (H: 1.33 D: 5.00 V: 9.00), illetve az észak-londoni rangadó, az Arsenal-Tottenham (H: 2.30 D: 3.40 V: 3.00) emelkedik ki.

A klub világbajnokságon folytatódnak a küzdelmek, sőt szerdán már a két nagyágyú, a Real Madrid és a River Plate is pályára lép, méghozzá a torna elődöntőjében. Amelyet, ha sikerrel abszolválnak a felek, akkor a szombati fináléban egymás ellen küzdhetnek meg.

  • Düsseldorf-Dortmund, Sport2, kedd 20:30
  • Bayern München-Leipzig, Sport2, szerda 20:30
  • Leicester-Manchester City, DIGI Sport2, kedd 20:45
  • Arsenal-Tottenham, DIGI Sport1, szerda 20:45
  • Chelsea-Bournemouth, DIGI Sport2, szerda 20:45

 

Hétfőn este Barneveled is színpadra lép. - Fotó: Archív

NFL, darts

Az NFL-ben ezúttal egy hajnali meccset rendeznek, amellyel kapcsolatosan LuckyLuck biztosan játékba küld egy speciális tippet. Érdemes lesz velünk tartanotok, mert tippmesterünk remek szezont fut.

A darts világbajnokságon fokozódnak az izgalmak, az előttünk álló hétköznapokon pedig olyan játékosok is bemutatkoznak, mint Barneveld, Gurney, Wade, Price, Suljovic vagy Smith. A tornával kapcsolatosan továbbra is folyamatosan jelentkezünk majd tippekkel!

  • Carolina Panthers-New Orleans Saints, Sport2, kedd 02:15
  • Darts-vb, Sport TV - csütörtöktől január 1-ig

 

Te melyik meccset vagy eseményt várod a legjobban a hét első felében?
megosztom