Női kézi Eb 2018

A döntőre és a bronzmeccsre is fogadunk - napi tippek az Eb-re

megosztom

A női kézilabda Európa-bajnokság alatt tippmestereink - Tomihmv és mr. blonde - arra vállalkoztak, hogy megközelítőleg minden napra összeállítanak egy szelvényt. Eddig bőven pluszos a srácok mérlege, lássuk mit találtak ki az utolsó napra!

A franciák az aranyért, a hollandok a bronzért küzdenek vasárnap. - Fotó: fra2018.ehf-euro.com/

Románia-Hollandia
Tipp: Hollandia
Odds: 1.37 @ Unibet

Vasárnap előbb az elődöntők vesztesei, nevezetesen Románia és Hollandia csapnak össze, a tét pedig a bronzérem.

A felek kereken egy hete játszottak egymás ellen legutóbb, akkor a hollandok pazar játékkal 29-24-re győzték le a románokat. Gyakorlatilag attól a meccstől tekinthető Románia totális összeesésese, amelyhez még hozzájön ugye Neagu kiválása. A világ egyik legjobb játékosa a felek egy héttel ezelőtti összecsapásán 4 gólig jutott, míg átlagban 8-at tett a közösbe, vagyis óriási érvágás a hiánya.

Mindezek után azon a véleményen vagyunk, hogy a minőségibb hollandok megnyerik a mérkőzést, és az övék lesz a bronzérem a 2018-as női kézilabda Európa-bajnokságon.

unibet

Franciaország-Oroszország
Tipp: Franciaország +1,5
Odds: 1.30 @ Unibet

A fináléban is két olyan válogatott feszül egymásnak, amely már találkozott az Eb során, a franciák és az oroszok ugyanis a torna nyitómeccsét játszották, és akkor meglepetésre a keletiek nyertek három góllal.

Az a vereség azonban gatyába rázta a házigazdákat, hiszen a svédek elleni remit leszámítva valamennyi meccsüket megnyerték. Az utóbbi két találkozójuk ráadásul remekül sikerült, a szerbeket 10, míg a hollandokat 6 találattal verték meg.

Természetesen az oroszokra sem lehet panasz, mivel amely meccsek számítottak Trefilovéknak, azokat behúzták, viszont amely nem osztott vagy szorzott, azt simán elengedték, a svédektől speciel 9 góllal kaptak ki.

Perpillanat a két legjobb formában lévő válogatott játszik az aranyéremért, és ahogy a nyitónapon, úgy a fináléban is a franciákra fogadunk. Hogy miért? Nos, biztosak vagyunk benne, hogy Franciaország tanult abból a meccsből, elmúlt a lámpaláz, és a hazai pálya előnye továbbra is mellette szól. Mindemellett a tippünk francia siker, döntetlen és egygólos orosz győzelem esetén is zöldülne.

hatharom.com
Románia-Hollandia Hollandia
Franciaország-Oroszország Franciaország +1,5
1.78 @    

Fogadási határidő: vasárnap, 14:00

megosztom