NB II

Biztonsági kombival kaszálnánk szépet a másodosztályban

  • varin
megosztom

Két alacsony szorzóval, de kötésben jó pénzt nyerhetünk a Merkantil Bank Ligában.

Az NB I-hez hasonlóan hétvégén a másodosztályban is az utolsó játéknapra kerül sor. Ebből az alkalomból egy biztonsági kombit próbáltam összeállítani, amely a körülményeket ismerve könnyedén zöldülhet. 

Vác-Dorog

Ha valamit nem kell különösebben megindokolni, az általában a Vác meccsén az under tipp. A Pest megyei gárda 20 meccsén mindössze 1,9-es a gólátlag és bár a vendégeké közelít a 3-hoz, idegenben többnyire alárendelt szerepet játszanak az utóbbi hetekben, így túl sok gólt nem is várunk tőlük.

Ha viszont Vác és hazai pálya, akkor az under kötelező tipp, hiszen a piros-kékek mérkőzésein az első játéknap óta nyolcszor 90 perc alatt mindössze nyolc gól esett, nulla overrel. Mindehhez pedig hozzájön az is, hogy a felek utolsó négy randevúján hat gólt láthattunk csak. És akkor még a körülményeket nem is említettem...

Vasas-Budafok

Bárhogyan is alakul az utolsó játéknap az NB II-ben, a két csapat számára az utolsó hetek sikeresek voltak, hiszen mindkét gárda három győzelemből érkezik. Az angyalföldiek ezzel életben tartották  feljutási álmaikat, míg a budafokiak vélhetően nem kiesőhelyen telelnek majd. Ám amíg a Budafok három győzelméből kettő kötelezőnek mondható, addig például a Vasas tíz lőtt gólja és zalaegerszegi sikere igazi bravúr.

Úgy tűnik, az edzőváltás jót tett a csapatnak, Szanyó Károly vezetésével Balajti Ádám is megtalálta a góllövő cipőjét, így bár várhatóan lesznek hiányzói a Vasasnak, illene győzelemmel lezárniuk az évet Szanyó tanítványainak.

hatharom.com
Vác-Dorog 2.5 gól alatt
Vasas-Budafok Vasas
bet365 @2.67
Fogadási határidő: Vasárnap 13:00
2018-12-16;212
268980
megosztom