Tippjáték

Olvasóinkon nem fogott ki a meglepetés! Dobpergés... íme a nyertesek!

megosztom

A Vidi-Chelsea játékunk rekordszámú tippet generált, az indulók száma a 900-at súrolta. Aki eltalálta, nem marad hoppon!

Bravúros döntetlennel búcsúzott a Vidi FC a labdarúgó Európa Ligától és joggal mondhatjuk, hogy emelt fővel esett ki a fehérvári csapat. Csütörtökön kora este a magyar bajnok 2-2-t játszott az angol gigász Chelsea csapatával a Groupama Arénában, de mivel a fehérorosz BATE Boriszov nyert a görög PAOK vendégeként, így a pompás eredmény hiábavalónak bizonyult.

A Chelsea veretlenül, 16 ponttal végzett a négyes élén a kilencpontos BATE-t megelőzve. A Vidi hét, a PAOK három ponttal zárt. A magyar csapat akkor jutott volna a kieséses szakaszba, ha több pontot szerez a zárókörben, mint a BATE, de mivel a rivális győzött Szalonikiben, a még nagyobb bravúr is kevés lett volna a Vidinek.

A mérkőzést természetesen óriási érdeklődés övezte, ez pedig érezhető volt tippjátékunkon is, ahol 877 Hathármas olvasó adta le voksát a pontos végeredményre. A Vidi által kiharcolt komoly bravúrt meglepően sokan eltrafálták, pedig nem mondhatnánk, hogy az esélyes kimetelek közé tartozott a 2-2 - a    @21-szeres szorzón kínálta ezt az opciót. 

A végeredményt 20 user találta el - közülük a leggyorsabb "prigioni" nevű olvasónk volt, így ő kaparintotta meg a PS4-et! 

Ahogy azt a promócikkben is ígértük, a konzolról lemaradók sem maradnak üres kézzel - őket egy hónapos ingyenes Logibet-előfizetéssel jutalmazzuk. A feltételek azonban nem mindenki felelt meg -

a Logibet-nyereményre alábbi felhasználóink számíthatnak: Interpre, nerik1992, kenesey.balint, ezvan0, gerapapa, h_ricsi93, Tamas5!

Ezúton is köszönjük még egyszer, hogy ilyen népes számban vettetek részt a játékban. A dömping természetesen nem áll meg, hiszen a csütörtökön elindult darts-vb-re hihetetlenül izgalmas vetélkedést eszeltünk ki, aminek a fődíja egy londoni utazás! Kattints ide a részletekért.

megosztom