Sportfogadás

Így fog tippelni a Logibet SuperTipstere - további információk a forradalmi újításáról

megosztom

Nem lesz gyengébb tippje, mint 7/10 és volt már +500 egységes hónapja is.

Csütörtökön már belengettük, hogy hamarosan érkezik a Logibet SuperTipstere, akinek számait mindenki megtekintheti korábbi cikkünk alatt. De azért emlékeztetőül: 2759 tippből +1932 egység, 8.86% ROI. Most néhány felmerülő kérdés megválaszolásával szeretnénk további információkat adni, mire is lesz jó a tipster.

A Super Tipster havi statisztikái

  • Az új SuperTipster a seniorok és a masterek legértékesebb tippjeit választja ki egy egyedi formula alapján.
     
  • A tippmester előreláthatólag havi 40-50 tippel operál majd, ám ez természetesen függ a tippmesterek termelékenységétől.
     
  • A SuperTipster a feladott tipp részletein, a téten kívül semmit nem változtat, azt viszont az alapján határozza meg, amekkora érték van a feladott tippben. Viszont mivel kizárólag value tippeket szelektál ki, a legalacsonyabb tét is 7-es lesz az esetében.
     
  • A SuperTipster kiválogatja a legerősebb tippeket, ám azok ettől függetlenül a tippmesterek statisztikáiba is beleszámítanak majd.

A Super Tipster tétenkénti bontása

Ami a további számokat illeti, a SuperTipsternek 2018-ban eddig mindössze két negatív hónapja volt, ám a január és a június is együtt csupán -46 egység, minden további hónapban pluszt generált. Az alacsony stabilitását pedig vélhetően az olyan hónapok okozzák, mint a februári vagy a decemberi, amikor is elképesztően sokat nyert a formula.

Tartsatok továbbra is velünk, hiszen szombaton kitérünk arra, mit is jelent majd a profitgarancia a tippmester esetében, valamint arra is, mennyi is lesz az ára az új nyerőgépnek.

Addig is nyugodtan regisztráljatok és fizessetek elő a Logibetre, hiszen az sem marad le semmiről, aki a következő néhány napban a normál csomagra fizet elő!

megosztom