Női kézi Eb 2018

Az oroszokra és a franciákra fogadunk - napi tippek az Eb-re

megosztom

A női kézilabda Európa-bajnokság alatt tippmestereink - Tomihmv és mr. blonde - arra vállalkoztak, hogy megközelítőleg minden napra összeállítanak egy szelvényt. Pénteken a két elődöntős meccset szemelték ki.

Neagu számára véget ért az Eb-n / fra2018.ehf-euro.com

Oroszország - Románia
Tipp: Oroszország
Odds: 1.18 @ Unibet

Az elődöntők közül egyértelműen ez a párharc a simább. A románok 6 nap leforgása alatt a 4. meccsükre készülnek, az pedig már a magyarok elleni meccsen is látszódott, hogy bizony fárad a csapat. Nem olyan a kispadja Martínnak, ez pedig egy sorozatterheléses versenyen előbb-utóbb kiütközik.

A tippünket kifejezetten erősíti, hogy Cristina Neagu kidőlt a sorból. A kézilabda hercegnője 44 gólt szerzett az Eb-n, ami hat meccsre leosztva kb 8 gólt jelent meccsenként. Ezt a hiányt egyetlen csapat sem bírná el, nem még hogy a mostani a román válogatott.

Nálunk nem kérdés ennek a meccsnek a kimenetele, klasszikus bankernek tűnik Oroszország nyeretése.

unibet

Franciaország-Hollandia
Tipp: Franciaország
Odds: 1.43 @ Unibet

A másik elődöntő nem lesz annyira egyértelmű, mint az első, azonban szerintünk a franciák behúzzák azt a találkozót.

Egyrészt a hollandoknak ez lesz a harmadik meccsük négy nap alatt, másrészt egy igazán nagy rangadót játszottak eddig a torna folyamán, azt pedig 13 góllal elbukták a norvégok ellen. Noha a franciák az oroszok ellen buktak, a svédekkel ikszeltek, erősebb kerettel rendelkeznek, mint a hollandok, arról nem is beszélve, hogy hazai pályán játszanak.

A tippünket tovább erősíti, hogy a felek két éve játszottak hasonló horderejű meccset, akkor a 2016-os olimpiai elődöntőjében találkoztak, és a franciák semleges pályán 24-23-ra nyertek. A hazaiak kerete az akkorival szinte teljesen megegyezik, sőt még jobb lett, a hollandok Broch és Snelder kiválása miatt gyengébbek most, mint akkor, és ugye ott van még az otthoni környezet.

hatharom.com
Oroszország - Románia Oroszország
Franciaország-Hollandia Franciaország
1.69 @    

Fogadási határidő: péntek, 17.30

megosztom