Darts-vb

Van Gerwen és Anderson fej-fej mellett, Cross felejtős - így látjátok Ti az esélyeket!

megosztom

Közel ezren adtátok le a voksotokat a 2019-es PDC darts-vb győztesét illetően.

Este elhangzik az első "game on", amellyel beindul a show a legendás Ally Pally-ben. Alaposan körüljártuk már az esélyeket, sőt, az első játéknap mérkőzéseit is górcső alá vettük, így nem maradt más hátra, minthogy megnézzük, hogy Ti miként vélekedtetek az esélyekről. Néhány napja ugyanis szavazásra invitáltunk benneteket, melyben arról érdeklődtünk, hogy szerintetek ki nyeri a 2019-es PDC darts-világbajnokságot. Nagy örömünkre szolgált, hogy közel ezren szavaztatok, tehát egy igen komoly minta áll a rendelkezésünkre. 

Ahogyan a fogadóirodáknál, úgy nálatok is Michael van Gerwen és Gary Anderson a két legesélyesebb. A világelső hollandra a szavazatok 33%-a érkezett, míg a skót klasszisra 31%-otok tippelt. A harmadik legtöbb (11%) voksot Peter Wright gyűjtötte be, ami ugyancsak a várakozásoknak megfelelő. 

Ami viszont már érdekesebb, hogy a negyedik helyre Raymond van Barneveld futott be. Sokan láttok tehát még potenciált a holland legendában. Barney egyébként 2007-ben emelhette fel a világbajnoki trófeát, azóta pedig egy döntőt és öt elődöntőt játszott. 

Szintén szép számmal kapott szavazatot az immáron kétszeres junior vb-győztes Dimitri van den Bergh. A fiatal belga az    -nél 51.00-es szorzóval a tizedik legesélyesebb, nálatok viszont az ötödik. Több szavazatot kapott például a címvédő Rob Cross-nál. Az angol klasszis címvédésére meglehetősen kevés esélyt láttok. 

Kattints a részletekért!

 

megosztom