Európa Liga

Szorongatott helyzetben a Sevilla, ezzel a tippel próbálkozunk

  • ivan
megosztom

A Sevillának nyernie kell a biztos továbbjutáshoz és az orosz Krasznodar ellen erre meg is van az esélye.

Az andalúzok jelenleg ugyan továbbjutó helyen állnak, azonban ha pontokat vesztenek a Krasznodar ellen miközben a csoport másik meccsén a Standard Liége legyőzi a 0 pontos Akhisarsport, akkor kiesnek. Az oroszoknak is rezeghet a léc, hiszen ha kikapnak a Pizjuánban - a belga győzelem mellett - akkor ők intenek búcsút a kupatavasznak. Viszont nekik már jó az iksz is. Mivel a két meccs egy időpontban kerül megrendezésre, nincs módja taktikázni a csapatoknak.

272674

A Sevilla hazai pályán egyértelműen favoritja ennek a meccsnek, ha pedig behúzza a találkozót, a küldetés ki lesz pipálva.

Afelől ne legyen kétségünk, hogy a spanyolok tovább akarnak menni, a múltbeli sikerek mellett a főszereplők nyilatkozatai is erre engednek következtetni. Jó hír a hazaiak számára, hogy Jesús Navas és Carrico a klub honlapja szerint a Krasznodar ellen visszatérhet a csapatba. Így  közel teljes kerettel készülhetnek, sérülés miatt Kjaer, Aleix Vidal és Sarabia azonban biztosan kimarad majd.

A Sevillának elég jó a mérlege az orosz csapatokkal szemben, igaz az odavágón meglepetésre 2-1-es vereséget szenvedett a Krasznodartól, méghozzá úgy, hogy a szünetben még 1-0-ra vezetett.

Mivel az oroszoknak egyáltalán nem lesz sürgős ez a meccs, ezért a Sevillának fel kell készülnie egy határozottan védekező csapatra. Ez sosem könnyű feladat, ráadásul a Krasznodar elég jó a kontrákban is, köszönhetően légiós támadóinak.

Kemény kis kupacsatának ígérkezik ez a találkozó és mint olyan inkább a küzdelem és a feszültség lehet a domináns. A bukik gólszámai viszont elég magasan állnak, így egy underes tippel érdemes lehet megpróbálkozni.

 

  • Gólok száma 3.25 alatt@1.78    
2018-12-13;73
megosztom