Átigazolás

Rekordáron szerezhet védőt januárban a United

Hamarabb megdőlhet a 100 milliós álomhatár, mint hittük - Koulibaly transzferével a Nápoly is jól járhat.

Koulibalyt 2023-ig köti szerződése a Nápolyhoz, de ez aligha lehet akadály. fotó: Twitter

Bő két év telt el azóta, hogy Gonzalo Higuaínt csillagászati összegen értékesítette a Napoli, de hamarosan újabb bombaüzletet üthet nyélbe a csapat.  Angol lapinformációk alapján a dél-olaszok sztárja,

Kalidou Koulibaly lehet az első védőjátékos, akinek az ára eléri a 100 millió eurós álomhatárt!

 

A jelenlegi rekordot Virgil Van Dijk transzfere generálta - a Pool nagyjából 83 millió eurót perkált a hollandért és érdekes, hogy a 27 éves bekket is a téli átigazoló időszakban szerezték.

José Mourinho állítólag minden követ megmozgat, hogy a szenegáli bekket Manchesterbe hozza, hiszen a United már 26 kapott gólt számlál a 16 Premier League-forduló során. A Times újságírói azt is tudni vélik, hogy az érdeklődés kölcsönös, így az átigazolási ügyletet akár már januárban aláírhatják.

Koulibalyt posztján jelenleg a világ legjobbjai közt tartják számon és ezt meccsről meccsre igazolja is. Igaz, a szélesebb közvélemény lehet azt jegyezte meg, ahogy a keddi sorsdöntő BL-párharcon Szalah úgy otthagyta egy szemvillanása alatt, mint eb a sz*rát.

Persze hibázni a legjobbak is szoktak, így nem hinnénk, hogy ez csökkentett volna a 100 millió körülire becsült árán és ha nem is a Unitednél, de az bizonyos, hogy Európa valamelyik topcsapatánal fog hamarosan landolni.

Az oddsok egyelőre azt vetítik előre, hogy januárban még a maradásnál dönt, hiszen az egyik legnagyobb szigetországi buki @1.04-en méri ezt az opciót, míg ha télen tényleg a Vörös Ördögöknél köt ki, 15-szörös lóvét vághatnánk zsebre.

[2846996] 2018-12-16 18:00:00 Cagliari - SSC Napolix;