Tippjáték

Hány 180-at dob Rob Cross? - napi tippjáték!

megosztom

Napi tippjátékunkban a darts-vb minden játéknapján gazdára talál egy Darts 2019 Magazin.

Este megkezdődnek a küzdelmek a 2019-es PDC darts-világbajnokságon, a nyitónap leginkább várt sztárja pedig nem más, mint a címvédő Rob Cross. Azt most még nem lehet pontosan tudni, hogy ki ellen lép majd színpadra az angol klasszis, ami biztos, hogy vagy a holland Jeffrey de Zwaan vagy pedig az indiai Nitin Kumar lesz az ellenfele. 

A "Lehetetlen Küldetés" játékunk keretén belül naponta gazdára talál egy Darts 2019 Magazin, a legvégén pedig egy Phil Taylor- vagy Michael van Gerwen-könyvvel jutalmazzuk a legügyesebb játékost. 

Nincs más dolgotok, mint az alábbi kép alatt található legördülő mező és a Tippelek! gomb segítségével megtippelni, hogy hány 180-at dob Rob Cross az első meccsén.

 

20181212162322

Tippelési határidő: december 13, 20:00

A Darts 2019 Magazint az a játékos nyeri, aki helyesen tippel. Holtverseny esetén a gyorsabban tippelő játékos nyer. 

Érdemes azonban a későbbi órákban is tippelni, hiszen minden helyes válaszért 1 pont jár, a legtöbb pontot gyűjtő játékosnak pedig esélye nyílik a főnyereményre, ami nem más, mint egy kétszemélyes utazás Londonba, a 2019-es Premier League döntőre.


Fontos, hogy a főnyereményre csak akkor vagy jogosult, ha aktív    -számlával rendelkezel, melynek azonosítóját az alábbi formon elküldted és a játék ideje alatt (2018. december 13.-január 1.) legalább egyszer befizettél a számládra.

Ha nincs még Unibet-számlád, regisztrálj ide kattintva és rögtön 20.000 HUF kezdőbónusz is a Tiéd!
141
unibet

megosztom