Sportfogadás

75 ezret hozott olvasónknak a parádés 63-as tipp - fotó

megosztom

Igen profitábilis hete van olvasónknak, aki a feltöltött szelvényei alapján közel 300 ezer forintot kaszált.

Továbbra is nagy népszerűségnek örvend a TipPics, ahová bárki feltöltheti a nyertes vagy éppen vesztes szelvényeit a nyilvánosság számára. Szerdán egy komoly BL-fogásról számolhattunk be, most pedig itt vannak az újabb busás nyereményről szóló tikettek.

'Paco05' nevű olvasónk is szeret nagyban játszani, hiszen a szelvényei alapján nem kis tétekkel operál.

Külön öröm számunkra, hogy hatharom.com-os tippel sikerült szépet kaszálnia, hiszen a bet365 által felkínált ingyenes élő fogadást a Liverpool - Napoli meccsre 'varin' sárgalapos tippjére használta fel, amely kereken hétszeres szorzón zöldült. Ez egyben azt is jelenti, hogy pusztán ezzel az egy tippel 75 ezer forint nyereményt realizálhatott.

Olvasónk azonban további 250 000 forintos nyereményt is bezsebelt a napokban, köszönhetően egy-egy 150 ezres tétnek. Az egyik egy single fogadás volt a svéd-orosz női kézire, a másik pedig egy smart kombi egy négyes kötés formájában.

A nyereményekhez természetesen ezúton is gratulálunk és várjuk további szelvényeiteket!


A     jelenleg a világ legjobb fogadóirodának számít. Az angliai székhelyű iroda rendelkezik a legtöbb játékossal és a legszélesebb kínálattal a világon. Rengeteg fogadási opció közül választhatunk közel a legjobb oddsokon.

A bet365 magyar nyelvű felülettel és ügyfélszolgálattal várja a magyar játékosokat, akik számára 15 000 HUF értékű kezdő bónuszt is kínál. A

Ha kíváncsi vagy a részletes terembemutatónkra és a regisztráció menetére akkor kattints ide!

bet365

 

megosztom