Tippjáték

PS4 Pro a karácsonyfa alá? Csak egy jó Vidi-Chelsea tipp kell hozzá!

megosztom

Találd el a fehérváriak sorsdöntő EL-meccsének pontos végeredményét és garantáltan nyersz. Zsebeld be a csúcskonzolt!

Végre elérkezett, amire mindannyian vártuk, a Vidi sorsdöntő Európa Liga-meccse az angol gigász ellen, amelyen történelmi tettet hajthat végre a magyar csapat. A hőn áhított továbbjutáshoz minimum egy pontot kell szerezni a világ egyik legjobb csapata ellen, de már a londoni odavágón is megmutattuk, hogy nem szabad leírni minket.

Jó szokásunkhoz híven ezúttal is növeljük a tétet, nem is akárhogyan, hiszen legújabb tippjátékunk nyertese egy PS4 Pro-val gazdagodik majd! Íme a részletek.

Nincs más dolgotok, mint az alábbi kép alatt található legördülő mező és a Tippelek! gomb segítségével megtippelni a Vidi-Chelsea pontos végeredményét!

Amennyiben helyesen tippeled meg az eredményt, és teljesítetted a részvételi feltételeket is, de a főnyereményről balszerencsés módon lecsúszol, kárpótlásképp egy 30 napos Logibet-előfizetéssel ajándékozunk meg.

Tippelésre Fel!

20181212104626

A kvalifikációhoz nem kell mást tenned, mint helyesen tippelni és teljesíteni az alábbi feltételeket!

2018. december 14. 11:59-ig

 • ha még nincs számlád, regisztrálj a    -re!
   
 • Fizess be a   -számládra!
   
 • Küldd el nekünk    -azonosítódat az alábbi formon!
   
 • Miután befizettél, jelezd azt felénk az alábbi 'Már be is fizettem a számlámra' üzenet bepipálásával!
   
 • a bet365-re korábban regisztrált felhasználóink is kvalifikálhatnak a nyereményre, amennyiben már elküldték az azonosítójukat, és be is fizettek számlájukra
23
A játék menete és részvételi feltételei
Tippeld meg, mi lesz a pontos végeredmény a 2018. december 13-i Vidi-Chelsea találkozón! Tippedet a mérkőzés kezdőrúgásáig (18:55) adhatod meg. A mérkőzés hivatalos jegyzőkönyvének adatait vesszük figyelembe a nyertes tipp megállapításához.
 
Az a felhasználó nyer, aki a kvalifikációs feltételek maradéktalan teljesítése mellett eltalálja a pontos végeredményt. Amennyiben 'más eredménnyel' zárul a mérkőzés, az erre az opcióra tippelők közül kerül ki a nyertes.
 
Amennyiben többen is eltalálják a mérkőzés pontos végeredményét és egynél többen is kvalifikáltak a nyereményre, akkor a PS4 Pro-t az a kvalifikációs feltételeket maradéktalanul teljesítő felhasználó nyeri, aki időben legkorábban tippelt helyesen.
 
Amennyiben helyesen tippeled meg az eredményt, de a főnyereményről balszerencsés módon lecsúszol, kárpótlásképp egy 30 napos Logibet-előfizetéssel ajándékozunk meg.
 
Ahhoz, hogy jogosult lehess a nyereményre, rendelkezned kell     -számlával, amelyre 2018. december 14. 11:59-ig legalább egyszer befizettél. 
 
Egy felhasználó csak egy tippet adhat le.
bet365

 

megosztom