Bajnokok Ligája

Gólok helyett lapokra fogadnánk a játéknap egyetlen ki-ki meccsén

megosztom

A Lyonnak jó az iksz, a Sahtarnak viszont nyerni kell a továbbjutáshoz. Mire érdemes ilyenkor fogadni?

Nagy küzdelemre számítunk / Fotó: facebook.com/olympiquelyonnais

A BL F jelű csoportjában az már korábban eldőlt, hogy a Manchester City biztosan továbbjut, a kérdés csupán az, hogy első vagy második helyen. Guardioláék szerda este a Hoffenheimet fogadják hazai pályán, egy döntetlen pedig biztosan az első helyet eredményezi a számukra.

A másik találkozón viszont sokkal nagyobb a tét, hiszen a Sahtarnak és a Lyonnak is a továbbjutásért kell pályára lépnie. Jelen állás szerint a franciák két pont előnnyel bírnak az ukránokkal szemben, vagyis egy döntetlen már elegendő a számukra a további eurómilliók bezsebeléséért.

272456

A Lyonnak az ikszekkel bőven volt idén tapasztalata, hiszen az öt forduló alatt négyszer is remizett, míg az első körben óriási meglepetésre idegenben verte a Cityt. Fekirék tehát veretlenek az idei BL-szezonban, ami komoly önbizalmat adhat a sorsdöntő mérkőzés előtt.

Ami a várható kezdőcsapatokat illeti, elsősorban a Lyonnál lehet több hiányzóra számolni, de a kulcsemberek, mint Depay, Fekir, Traoré és Aouar és Mendy természetesen ott lesznek a kezdőben.

A hazaiaknál Fernando játéka kérdőjeles, de a brazil ebben a szezonban nem számít annyira meghatározó láncszemnek a donyecki gépezetben.

[2876558] 2018-12-12 21:00:00 Shakhtar Donetsk - Lyonx

A bukiknál a Sahtar számít esélyesebbnek a győzelemre, de azért a számokból is látható, hogy bőven háromesélyes meccsről beszélünk.

A harkovi tél biztosan nem fog ízleni a franciáknak, de a Sahtar egyik hazai meccsét sem tudta megnyerni, Szalaiék ellen kétszer is hátrányból álltak fel és mentették ikszre a meccset, míg a City tükörsima 3-0-val utazott innen haza.

Bár a Sahtar egy rendkívül nagy nemzetközi rutinnal rendelkező és minőségi kerettel rendelkező csapat, a Lyonban több klasszis futballista futballozik jelenleg. A franciák számára egy szerzett gól nagyon sokat érhetne, márpedig a támadójáték a mostani Olympique egyik leghatékonyabb fegyvere. Az ukránok az összes BL-meccsükön kaptak gólt, sőt, legalább kettőt, de a franciák védelme is igen sebezhetőnek tűnik.

A gólos piacokat viszont nagyon beárazták a bukmékerek, a BTS 1.45 körül, az O2.5-re pedig 1.50 körül lehet fogadásokat kötni, ami azért a tétre való tekintettel most nem tűnik nagy befektetésnek.

Ha már a tét, akkor érdemes lehet a lapokba fektetni. A hangulat a csípős hideg ellenére elég parázs lehet majd a pályán, a holland Kuipers személyében pedig egy nagy tekintélyű, nemzetközi szinten is magasan jegyzett sípmester vezeti majd a meccset. A bukiknál 5 lapon áll a határ erre az opcióra, ami azért könnyen beeshet.

 

  • Büntetőlapok száma 5 felett@1.85    
[2876558] 2018-12-12 21:00:00 Shakhtar Donetsk - Lyonx;
megosztom