Bajnokok Ligája

Nagytétes fogadónk kihasználta az Inter bénázását - fotó

megosztom

Gyorsan hátrányba került az Inter a PSV elleni BL-meccsen. Olvasónk nagyszerűen vadászta le a lehetőséget.

Óriási esélyt szalasztott el az Inter csapata kedden este, hiszen amennyiben legyőzte volna a már biztos kieső PSV csapatát a Giuseppe Meazzában, akkor tavasszal is folytathatta volna a küzdelmeket a Bajnokok Ligájában.

Csakhogy a PSV Lozano találatával már a 13. percben megszerezte a vezetést Milánóban,ezzel pedig alaposan felborította a papírformát. Az Inter ugyan végignyomta az egész mérkőzést, Icardi révén csak a 73. percben jött össze az egyenlítés, a hátralévő mintegy 20 perc pedig nem volt elegendő a győzelem megkaparintásához.

'Isildur2' nevű olvasónk viszont nem először mutatja meg, hogy kiváló érzékkel helyezi el tétjeit az élő fogadások piacán. Múlt héten számoltunk be arról, hogy az Atlético Madrid meccsével sikerült közel 100 000 forintot kaszálnia, ezúttal pedig az Inter helyzetét használta ki perfektül.

A korai holland vezetést követően az Inter -0.5-s hendikepjét pakolta meg a bet365 kínálatából, méghozzá kitartóan. A meccs alatt kereken 100 000 forintot tett kockára, azonban Icardi gólja meghozta a várt eredményt és összesen pedig 60 150 forint tiszta hasznot jelentett a számára.

 

A nyereményhez természetesen ezúton is gratulálunk és várjuk a további nyertes szelvényeket!

bet365

 

megosztom