Bajnokok Ligája

Mourinhót még a csoportelsőség sem érdekli?

  • varin
megosztom

A MU az első helyért lép pályára Valenciában, de nem kizárt, hogy Mou leadja a meccset.

1x2     
Valencia Döntetlen Manchester United
2.60 3.40 2.90

A csoportelsőségért lép pályára szerdán este a Manchester United a Bajnokok Ligájában, ám mivel ehhez az szükségeltetik, hogy a Vörös Ördögök nyerjenek Valenciában és a Juve ne győzze le a Young Boys gárdáját, joggal gondolhatjuk, hogy bizony ez egy teljesen érdektelen 90 perc lesz. Ez persze még távolról sem jelenti azt, hogy nem érdemes rá fogadni!

[2876470] 2018-12-12 21:00:00 Valencia - Manchester Unitedx

Mivel a MU csoportelsősége nagyon nehézkesen jöhet csak össze (ha matematikailag nézzük, akkor körülbelül 11% esély) és a Valencia is már biztosan az Európa Ligában folytatja, nem nagyon van olyan faktor, amely miatt érdemes lenne a csapatoknak megszakadniuk. A Denevérek a pocsék bajnoki szereplésükből próbálnak kikecmeregni, hétvégén pedig éppen az előttük álló Eibarhoz látogatnak, amely azért egy veszélyes kirándulásnak tűnik. Az angolok pedig a feszített decemberi tempó miatt tartalékolhatnak, ráadásul hétvégén éppen a Anfield Roadon van jelenésük.

Mourinho némileg tartalékos kerettel utazott el Spanyolországba, hiszen példának okáért Lindelöf, Darmian, Martial és Smalling sérüléssel küzd, ennek is köszönhető talán, hogy a Special One két ifistának, Mason Greenwoodnak és James Garnernek is vett repülőjegyet.

Ami a kezdő tizenegyet illeti, a Fred-Fellaini-Pogba trió előtt várhatóan Mata, Lukaku és Rashford kezdenek majd, de nem kizárt, hogy Mourinho alaposan megkeveri majd a kártyákat. A hazaiaknál Gaya eltiltott, míg többen kérdésesek, így valószínűleg Marcelino is több játékost pihentet majd.

Nemigen van ezen a mérkőzésen olyan tényező, amely az over mellett szól. A United gyatra támadójátéka, a Valencia még rosszabbul teljesítő támadósora, viszont jól teljesítő védelme, a tétnélküliség, az odavágó 0-0-ja... összefoglalva: ez egy totálisan mindegy mérkőzés mindkét gárdának, amelyen valószínűleg csak túl akarnak esni.

hatharom.com
2.5 gól alatt
bet365 @1.80
[2876470] 2018-12-12 21:00:00 Valencia - Manchester Unitedx;
megosztom