Női kézi Eb 2018

Montenegróra és gólokra fogadunk - napi tippek az Eb-re

megosztom

A női kézilabda Európa-bajnokság alatt tippmestereink - Tomihmv és mr. blonde - arra vállalkoztak, hogy megközelítőleg minden napra összeállítanak egy szelvényt. Szerdán véget érnek a középdöntős küzdelmek az Eb-n, naná, hogy ez sem maradhatott ki a szórásból!

Montenegró Dániát is legyőzheti. - Fotó: fra2018.ehf-euro.com/

Dánia-Montenegró
Tipp: Montenegró
Odds: 1.43 @ Unibet

Időrendben haladva a dán-montenegrói meccsel kezdődik az 1-es jelű középdöntő csoport zárónapja.

A meccs igen komoly téttel bír, mivel, ha a balkániak nyerni tudnak, akkor elődöntős pozícióban is végezhetnek - harmadiknál biztosan nem zárnak rosszabb helyen a haotsban -, továbbá ráteszik a nyomást a franciákra, akiknek győzelmi kényszerben kell pályára lépniük a zárómeccsen a szerbek ellen.

Montenegró sikerére pedig igen nagy esély mutatkozik, hiszen a dánok szétestek, zsinórban három vereséggel érkeznek a találkozóra, hétfőn 11 góllal (!) kaptak ki az oroszoktól. Ezzel szemben a déliek épp ellenkező utat járnak be, egyre jobban megy nekik, zsinórban két sikerrel a hátuk mögött várják a találkozót.

A felek jelenlegi helyzetét elnézve, illetve azt, hogy a tavalyi világbajnokságon Montenegró 7 góllal legyőzte Dániát, nem kérdés, hogy mire fogadunk a felek szerdai ütközetén.

unibet

Spanyolország - Norvégia
Tipp: Gólok száma 50.5 felett
Odds: 1.40 @ Unibet

A norvég csapat egyelőre hibátlan a középdöntőben, ráadásul kedden este pazar játékkal sikerült legyőznie az addig veretlen Hollandiát.

A 13 gólos siker önmagáért beszél, ezzel együtt a norvég válogatott elődöntője alighanem elúszott. A spanyol csapatról már beszéltünk korábban, az egyik negatív meglepetése az Eb-nek. Mindkét válogatott pályára lépett kedden, így nem volt idő készülni, de főleg nem pihenni a mai meccsre. Igazából túl sok tétje nincs ennek a találkozónak, a norvégok még egy győzelemmel sem biztos, hogy elérik a céljukat, a spanyoloknak meg aztán még tényleg teljesen mindegy az eredmény.

Fáradt csapatok általában a védekezést engedik el, így mi most ezt próbáljuk meglovagolni és legalább 51 gólt várunk.

hatharom.com
Dánia-Montenegró Montenegró
Spanyolország - Norvégia Gólok száma 50.5 felett
2.13 @    

Fogadási határidő: szerda, 15:45

megosztom