Darts-vb

Bevállalod Van Gerwen 5.50-es szorzóját?

  • ivan
megosztom

A holland világelső egészen a döntőig levezette a 2019-es darts-vb-t. Akadnak érdekes meglátások, amelyek busás hasznot hozhatnak.

Nem árulunk el sok újdonságot azzal, hogy a világelső és kétszeres világbajnok Michael Van Gerwen számít a csütörtökön rajtoló PDC darts-világbajnokság legnagyobb favoritjának. A holland klasszis első kiemeltként várhatja a versenyt és bár nincs könnyű sorsolása, természetesen nagyon szeretné újra megnyerni. Persze jó pár harcos szeretne neki keresztbe tenni.

MvG a torna előtt néhány nappal a német RTL-en végig tippelte az egész vb-t, az első fordulótól egészen a fináléig. Nos, az nem meglepő, hogy a még mindig csak 29 éves zseni saját magát hozta ki végső győztesnek, azonban akadtak érdekes meglátásai is, amelyek a bukmékereknél elég busásan fizetnek. Ezekből szemezgettünk:
 

  • MvG szerint az elődöntőben majd jelenkori legnagyobb riválisával, a negyedik kiemelt Gary Andersonnal néz farkasszemet. Ha ez valóban így lesz és mindkét játékos megnyeri a maga negyedét, azzal egy 2.14-es (1.40+1.53) szorzót kapunk.
     
  • Az alsó ágról Peter Wrightot várja a fináléba, aki az elődöntőben az osztrák színekben versenyző Mensur Suljovicot veri meg - legalábbis MvG szerint. Ezzel a tippel már nagyobbat lehet szakítani, hiszen a skót döntős részvétele kereken négyszeres pénzt fizet az Unibeten, míg Suljovic negyednyerése 4.50-es szorzóval kecsegtet.
     
  • Idén első ízben női versenyzők is elindulnak a vébén. Az angol Lisa Ashton majd a holland Jan Dekkerrel meccsel, míg az orosz Anasztaszija Dobromiszlova az angol Ryan Joyce ellen lép színpadra. A bukiknál mind a két hölgy komoly underdognak számít, de Gerwen szerint csak honfitársa hozza a papírformát, míg Dobromiszlova legyőzi a nem túl magasan jegyzett Joyce-t. Az orosz hölgyet valóban érdemes komolyan venni, 2009-ben a Grand Slam of Dartson például legyőzte Vincent van der Voort-ot. Dobromiszlova győzelme busás haszonnal kecsegtet, ugyanis az Unibetnél 5.50-es szorzót kínálnak a sikerére.

 

 

Fogadj a vb-re Te is!

unibet
megosztom