Bulvár

Óriási, hogy ki lett az angolok Kabát Petije!

  • varin

Az angol Celeb vagyok, ments ki innen című műsor győztesétől biztosan leolvad az agyad!

Hódítanak a sportemberek az ITV híres celebműsorában, az eredetileg angol Celeb vagyok, ments ki innen című műsorban. Mint emlékezhetünk, hazánkban 2017 év végén Kabát Péter nyerte a dzsungel királya címet, a most véget ért angol szériában pedig nem kisebb név szerezte meg az elsőséget, mint a korábbi PL-edző, Harry Redknapp!

Fotó: Sky News

A 71 éves tréner korábban dolgozott a West Hamnél, a Tottenhamnél, a Southamptonnál és a QPR-nél is, 1983 és 2017 között edzősködött Angliában, illetve egy szezon erejéig a jordániai válogatott szövetségi kapitánya is volt. Utolsó munkája a Birmingham Citynél volt, ezt követően vágott neki a celeblétnek, amely egészen a valaha volt legnépszerűbb szereplővé repítette őt a műsorban.

A múlt heti döntő az ITV-n 16 éves rekordot döntött meg, hiszen Angliában több, mint 12 millió néző követte figyelemmel Redknapp megkoronázását.

Az Ausztráliába elpaterolt Redknapp természetesen nagyon boldogan nyilatkozott, elmondva, nem gondolta volna, hogy túléli ezt a három hetet, de nagyon jól érezte magát.

Az edzőlegenda szerepvállalása egyébként mind a televíziós csatornáknak, mint a bukmékereknek igen sok pénzébe került, hiszen amíg Redknapp gázsija körülbelül 500 ezer font volt az egy hónapra, addig a fogadóirodáknál legtöbben Harryre fogadtak, amely több, mint 10 millió fontos veszteséget termelt az irodáknak.

Arra mondjuk azért lenne egy sörünk, hogy Redknappnek nem okozna gondot egy elsőfokú matematikai egyenlet...