Európa Liga

Nagyot emelkedett a Chelsea szorzója a Vidi ellen

megosztom

Csütörtökön a Groupama Arénába látogat a világ egyik legjobb csapata. A Chelsea-nek már teljesen tét nélküli a Vidi elleni EL-meccs.

Kattints a képre és játssz a nyereményekért!

Csütörtökön rendezik az Európa Liga csoportkörének utolsó fordulóját, a magyar bajnok Vidi számára pedig még él a továbbjutás esélye. A fehérváriak a Chelsea-t fogadják a Groupama Arénában és a továbbjutáshoz több pontot kell szerezniük hazai pályán, mint amennyit a BATE Boriszov gyűjt be a görög PAOK vendégeként.

272682

Önmagában ez a helyzet nem sok bizakodásra adhatna okot, csakhogy a Chelsea 5/5-tel áll a csoportban, vagyis az utolsó kör eredményeitől függetlenül megnyeri az L jelű négyest. Ez egyben azt is jelenti, hogy Sarri mester egy teljesen felforgatott, ha úgy tetszik, ificsapatot küldhet pályára Budapesten, így pedig érthetően megnőhet a Vidi sansza a pont vagy pontok szerzésére.

Ez a tény természetesen a fogadói piacokat sem hagyta hidegen. A bukiknál a nyitóodds a Chelsea győzelmére 1.40-1.45 körüli szorzón jött ki, viszont két nappal a meccs előtt már 1.65-1.70 körül jár.

Egyelőre még nincs meg a Chelsea hivatalos meccskerete, de az látható, hogy a piaci várakozások egy tartalékos együttesre számítanak.

Ezzel a párhuzamosan a Vidi szorzója is komoly változáson ment át, az Unibeten a kezdeti 9-szeres odds mostanra 5.50-re esett be.

Ti mit gondoltok, lehet esélye a Vidinek csütörtökön?

 

 

 

 

[2877426] 2018-12-13 18:55:00 MOL Vidi FC - Chelseax;
megosztom