Bajnokok Ligája

Van érték ilyen oddson a Dortmund nyeretésében?

megosztom

Matematikai esélyük ugyan van a csoportelsőségre, de nem csak ez lehet a döntő a Monaco ellen.

Az A csoportban az eddigi öt meccsből négyszer leradírozott Monaco az élre vágyó Dortmundot fogadja Stade Louis II. stadionban. A meccs esélyesei egyértelműen a vendégek, de vajon a kiszabott szorzók tükrözik a valóságot?

1x2     
AS Monaco Döntetlen Borussia Dortmund
5.75 4.00 1.66

Mennyit fordul a világ másfél év alatt. 2017 tavaszán a Monaco még kettős győzelemmel ejtette ki a Darazsakat a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, most pedig biztos kiesőként várják az utolsó csoportkört. 

272424

Thierry Henry fiai a bajnokságban is az életben maradásért küzdenek és az utolsó előtti helyről várják a folytatást. A francia tréner baját tetézi, hogy ráadásként egy seregnyi sérültet kell mellőznie, de még ennek ellenére is rotálni fog, hiszen a közelgő Lyon elleni Ligue 1 rangadó sokkal fontosabb, mint az immár teljesen lényegtelen BL.

Biztosan felforgatott kezdőt küldök pályára, hiszen már a Lyon elleni bajnokira készülünk. 

A Dortmundban is sok kihagyó lesz, de persze így is nagyon erős csapat." - mondta Henry.

A francia élvonalat kiválóan ismerő Lucien Favre is kiemelte, hogy sok változás lesz a szokásos kezdőhöz képest, de ettől függetlenül nem igazán aggódik. "Bár több hiányzónk is van, így is nagyon jó csapat fog pályára lépni, egyáltalán nem aggódom. A célunk egy újabb remek teljesítménnyel előrukkolni - természetesen nyerni akarunk és csak a saját teljesítményünkre fókuszálunk majd." - mondta a svájci szakember.

[2876484] 2018-12-11 21:00:00 Monaco - Borussia Dortmundx

A Bundesligát eddig veretlenül és stabilan kilenc pont előnnyel vezető fekete-sárgák bombaformában vannak. Favre irányítása alatt ezidáig a Matracosok elleni idegenbeli zakó az egyetlen vereségük.

Favre örömére Diallo visszatérhet a kezdőbe. fotó: bvb.de

A továbbjutást már az előző körben bebiztosították, de az első hely még összejöhet, amennyiben az Atlético pontokat hullajt a Brugge ellen. Legutóbbi meccsükön a Revierderbyn a Schalkét verték 2-1-re és ezúttal is minden esélyük meglesz a győzelemre, hiszen a Monaco az utóbbi hét meccséből öt alkalommal kikapott.

Valójában mióta 2017 áprilisában megverte a Dortmundot a Monaco, azóta 13 meccse nyeretlen a BL-ben (3 döntetlen, 10 vereség) és ezalatt 32 góllal keserítették őket az ellenfelek.

Mindent összevetve tehát a válasz nem lehet más, mint: igen, még ilyen szorzón is érdemes lehet behúzni a Dortmundot, amelynek oddsa 1.80-ről már 1.66-ra esett a    -nél.

[2876484] 2018-12-11 21:00:00 Monaco - Borussia Dortmundx;
megosztom