Tipp

Ez olyan mértékű oddskülönbség, amit bombázni kell!

  • varin
megosztom

Triplázhatunk Davide Lanzafaméval, aki hétvégén két góllal keserítette a Mezőkövesdet.

Hétvégi duplájával ismételten átvette a vezetést az NB I góllövőlistáján Davide Lanzafame, a Ferencváros támadója. A IX. kerületiek olasz csődöre hosszú gólcsendet szakított meg, a borsodiaknak lőtt duplája azonban jelzi, továbbra is ő a honi aranycipő legnagyobb favoritja.

Fotó: fradi.hu

Ennek megfelelően a magyar állami iroda igen alacsony, 1.80-as szorzót kínál Lanza elsőségére, ami véleményem szerint teljesen reális szám. Mindenki másra 10 feletti szorzóval tehetünk pénzt, amely egyébként védésre akár alkalmas is lehet, ehhez azonban rendesen meg kell bombáznunk Lanzafamét az    -nél, hiszen a nemzetközi bukinál még mindig 3-szoros pénzt kaphatunk a volt kispesti játékos elsőségére. 

Ez olyan mértékű oddskülönbség, amely mindenképpen tartogat magában értéket és amelyet ki kell használni.

A 3-szoros odds egyébként már csak azért is nagyon "ínycsiklandó", hiszen Lanza vetélytársai egyelőre egytől-egyig olyan játékosok, akikről az ember nem nagyon hiszi el, hogy gólkirály lehet. Mindemellett pedig most, hogy Lanza vezeti a listát, még magasabb is a szorzója, mint amikor hármas holtverseny volt az élen.

A 7 gólos Molnár Gábor régóta nem talált be, ráadásul azért a Kövesd könnyedén visszaeshet tavaszra, a 6 gólosok közül Takács Tamás nem is állandó kezdő, Danilo mellett pedig bőségesen akadnak még támadók Kispesten - plusz Supka Attila gárdája nem éppen a leggyólgyárosabb csapat.

Ne felejtsétek el, az Unibet minden első regisztrálónak 20 ezer forint üdvözlő bónuszt ad, amelynek köszönhetően még több pénzzel pakolhatod meg ezt a tippet!

Úgy vélem tehát, hogy a 3-szoros szorzó nagyon jó Lanzára, akik pedig még az elsők között lecsaptak szezon előtt a brutálisan value 6-szoros pénzre, azok nyugodtan elgondolkozhatnak, hogy kivel is érdemes védeniük a tippet.

hatharom.com
Davide Lanzafame nyeri a gólkirályi címet
Unibet @3.00
unibet
12900#00
megosztom