Tippjáték

PS4 vagy kedvenc csapatod meze a karácsonyfa alá? Tippelj és nyerj!

megosztom

Bombanyereménnyel zárjuk a nemzetközi kupák csoportkörét - nem érdemes kimaradni.

A héten a Bajnokok Ligájában és az Európa Ligában is elválik, hogy kik folytathatják tavasszal a menetelést. Több csapat már bebiztosította a helyét, páran pedig az életükért küzdenek, így fogadási szempontból is különösen pikáns párharcok jönnek.

Ahogy már eddig is megszokhattátok, szeretjük növelni az amúgy sem kicsi tétet -

az utolsó körre kiírt játékunkban a legjobban teljesítő játékost kedvenc csapatának mezével ajándékozzuk meg!

Érdemes lesz figyelni az oldalt, mert hamarosan elindul a sorsdöntő Vidi-Chelsea meccsre kitalált tippjátékunk is, amin az első díj egy vadiúj PS4 Slim lesz.

A BL és Vidi-Chelsea játékok partnere a    , így azok iroda-regisztrációhoz és minimális befizetéshez kötöttek, de 5 euróért igazán value harcba szállni a több tízezret érő ajándékokért!

Startol még továbbá nagyszabású PDC Darts játékunk, amin londoni utazást nyerhettek, de ne maradjatok ki a kézi-Eb finiséből se!

bet365

Kattints a képre, játssz és zsákold be kedvenced eredeti mezét karácsonyra!

Nézzük, mik a legfontosabb tudnivalók az utolsó körös BL-játékkal kapcsolatban.

 • A versenybe a 2018. december 11-12. között a Bajnokok Ligája harmadik csoportkörének keretében megrendezésre kerülő futball mérkőzésekre (összesen 16) leadott, az alább felsorolt fogadási típusban megjátszott tippek számítanak bele.
   
 • Kvalifikáló fogadási típus: Végeredmény (ezúttal csak a teljes játékidő eredményeire lehet tippelni)
   
 • A játékban hatharom.com-regisztrációval lehet részt venni, amelyet a tippelés megkezdése előtt könnyedén létre lehet hozni az oldal jobb felső sarkában található BEJELENTKEZÉS/REGISZTRÁCIÓ felületre kattintva.
   
 • A verseny kezdetén minden felhasználó 1000 pontos egyenleget kap. Az egyenleg mínuszba is kerülhet.
   
 • A cél minél több pontot összegyűjteni a BL harmadik csoportkörének mérkőzéseire leadott tippekkel.

 

A későbbi kellemetlenségek miatt NAGYON FONTOS, hogy minden résztvevő a játék aloldalán, a 'szabályzat' fül alatt minden részletet alaposan elolvasson!

A játékban bárki részt vehet, a nyereményekre való kvalifikáció egyik feltétele pedig a      fogadóirodában való regisztráció és befizetés a verseny ideje alatt.

Az azonosítóját minden nyereményt igénylő résztvevőnek el kell küldenie az alábbi formon, így tudja visszaigazolni a fogadóiroda, hogy jogosult valaki a nyereményre: 

23

Díjazás:

 

 • 1. hely - a nyertes által választott eredeti mez
   
 • 2-3. hely - Hathármas póló

 

 

megosztom