Premier League

Még egyszer aligha botlanak otthon a liverpooliak - tipp az esti meccsre

  • varin
megosztom

Hétfő este az Everton-Watford mérkőzés lesz a legérdekesebb Európában. Íme a tippünk.

1x2     
Everton Döntetlen Watford
1.75 3.90 5.00

Egy mérkőzés maradt hátra a 16. fordulóból a Premier League-ben, az otthon stabilan, jól teljesítő Everton fogadja a pocsék formában lévő Watfordot. A hazai győzelemre kínált 1.75-ös szorzó egész jó befektetésnek tűnik, így nem is keresgélünk tovább feleslegesen.

Ugyan kisebb meglepetésre a liverpooli gárda a legutóbbi fordulóban csak 1-1-et játszott a Newcastle United ellen, Marco Silva csapata győzelmet érdemelt volna. A Szarkák vezető találatát követően ugyanis egyértelműen dominálták Sigurdssonék a mérkőzést, amelyet a 19 kapura lövés, a 14 szöglet és a 76%-os labdabirtoklás is prezentál.

Fotó: 90min

A Watford elleni mérkőzésnek külön pikantériát ad az a tény is, hogy a portugál mester az Everton előtt éppen a Darazsaknál dolgozott, ráadásul nem is eredménytelenül. Mint azt a 41 éves szakember elmondta, örül, hogy újra láthatja régi játékosait és nem is számít könnyű mérkőzésre. Jó hír lehet azonban Silvának, hogy minden játékosa bevethető a Watford ellen, ami kellemes problémát okoz a mesternek a kezdőcsapat összeállításakor.

[2782109] 2018-12-10 21:00:00 Everton - Watfordx

Az Everton hazai pályán kiegyensúlyozottan, jól teljesít, idén csak a West Ham távozott tőlük három ponttal és a 1-2 botlás kivételével a kötelező győzelmeket mind bezsebelték. A liverpooliak vélhetően a 4-2-3-1-es felállást választják majd, amelyben Richarlison lesz majd az ék.

A vendégeknél közel sem ennyire rózsás a helyzet, a 13. hellyel egyáltalán nincs gond, miként a tízpontos távolság a kiesőhelyektől is remekül cseng. Javi Gracia fiai viszont az elmúlt öt meccsen úgy szereztek egy pontot, hogy a Leicester, a Southampton és a Newcastle is ellenfél volt, így pedig azért nem akkora nagy teljesítmény az az egy egység.

Gracia hátvédjére, Capouéra (13/1) biztosan nem számíthat, de Janmaat (5/0) és Hughes (15/1) játéka is kérdéses.

Az előző két évben minden alkalommal a hazai csapat nyert, míg három éve oda-vissza iksz lett. Véleményünk szerint az 1.75-ös szorzó korrekt opció a hazaira, az Everton jobb formában van és a Goodison Park közönsége előtt ez számukra kötelező győzelem.

hatharom.com
Everton -0.5
bet365 @1.75
[2782109] 2018-12-10 21:00:00 Everton - Watfordx;
megosztom