Női kézi Eb 2018

Az oroszokra és a montenegróiakra fogadunk - napi tippek az Eb-re

megosztom

A női kézilabda Európa-bajnokság alatt tippmestereink - Tomihmv és mr. blonde - arra vállalkoztak, hogy megközelítőleg minden napra összeállítanak egy szelvényt. Hétfőn folytatódnak a középdöntős küzdelmek az Eb-n, naná, hogy ez sem maradhatott ki a szórásból!

Az oroszok már hétfőn megnyerhetik középdöntős csoportjukat. - Fotó: fra2018.ehf-euro.com

Dánia-Oroszország
Tipp: Oroszország
Odds: 1.35 @ Unibet

A szombati halasztásnak köszönhetően az oroszok zsinórban a második meccsükre készülnek hétfőn. Azonban ez, egy ilyen rövid tornán nem szokott gondot jelenteni, főleg az ilyen kaliberű együtteseknek.

Egyébként is, az oroszok az eddigi fontos tétmeccseiket rendre megnyerték (Franciaországot, Montenegrót és Szerbiát is legyőzték), és egyre magabiztosabbak, amit a vasárnapi sikerük is bizonyít. Ezzel szemben a dánok két sikert követően két nagyarányú vereséget szenvedtek el, ráadásul olyan csapatok ellen, amelyek ellen az oroszok mondhatni hengereltek.

Ráadásul, ha az oroszok nyerni tudnak hétfőn, akkor biztosan megnyerik a középdöntős csoportjukat, avagy a pénteki elődöntőig hátradőlhetnek és teljesen kipihenten várhatják a végjátékot, ami óriási előnyére szolgálna Trefilovéknak. Mindezek után úgy véljük, hogy nem hibáznak az oroszok, és ahogy tavaly a vb-n, úgy ezúttal is legyőzik a dánokat.

unibet

Szerbia-Montenegró
Tipp: Montenegró vagy döntetlen
Odds: 1.30 @ Unibet

Amely válogatott ezt a csatát megnyeri, annak marad esélye az elődöntőre, míg a másik vélhetően még helyosztót sem játszhat.

Ennek köszönhetően nagy a tét, ráadásul két szomszédos, rivális nemzetről beszélünk. Ugyanakkor, ahogy már többször is ecseteltük az Európa-bajnokság alatt, a montenegrói válogatottat erősebbnek tartjuk, mint a szerbet. Ezt az eddigi szereplésük, és a tavalyi egymás elleni vb eredményük is alátámasztja, és az sem mellékes, hogy a montenegróiak négy napja erre a találkozóra készülnek.

Összességében tehát Montenegró felé hajlunk, de az ikszet is odarakjuk a biztonság kedvéért.

hatharom.com
Dánia-Oroszország Oroszország
Szerbia-Montenegró Montenegró vagy döntetlen
1.76 @    

Fogadási határidő: hétfő, 18.00

megosztom