Női kézi Eb 2018

Gólokra és a magyarokra fogadunk - napi tippek az Eb-re

megosztom

A női kézilabda Európa-bajnokság alatt tippmestereink - Tomihmv és mr. blonde - arra vállalkoztak, hogy megközelítőleg minden napra összeállítanak egy szelvényt. Vasárnapra egy 1.89-szeres szorzót hoztak össze.

Fotó: fra2018.ehf-euro.com

Hollandia - Románia
Tipp: Gólok száma 57.5 alatt
Odds: 1.37 @ Unibet

Bár mindkét csapat nagy valószínűséggel ott lesz az elődöntőben, azért még ezt követően hátra van két középdöntős meccse a csapatoknak, ezen az Eb-n pedig biztosra nem mehet senki senki ellen. Szóval komoly kis derbi lehet ez, az utóbbi évek egyik legsikeresebb válogatottja és az Eb-re remek formában érkező és a világ legjobb támadójátékosát a soraiban tudó együttes között.

Az oddsok alapján a románok valamivel esélyesebbek a győzelemre, de a hollandokat sem lehet leírni, hiszen a kulcsemberek villognak az Eb-n. Nagy kérdés lesz, hogy mennyire sikerül levédekezni Cristina Neagut a tulipánosoknak - főleg úgy, hogy Snelder és Broch nincs védekezésben -, míg a másik oldalon elsősorban Groot kikapcsolására fókuszálhatnak Ambros Martínék.

Bár két kiválóan támadó csapatról beszélünk, mi most mégis az underre szavazunk. A tét azért elég nagy, az erőviszonyok pedig kiegyenlített. Az 57.5-ös határba sok minden belefér, de mivel szerintünk mindkét csapat nem lövi meg a 30 gólt, ezért vállalható line-nak tűnik.

unibet

Magyarország-Németország
Tipp: Magyarország +3,5
Odds: 1.38 @ Unibet

Perpillanat a magyar és a német válogatott közel ugyanakkor játékerőt képvisel, mondjuk ezt úgy, hogy a németek mindössze egyszer kaptak ki, és a nyitónapon legyőzték a norvégokat, míg mi 13 góllal kikaptunk tőlük pénteken.

Ugyanakkor mindkét csapat számára roppant fontos a találkozó, hiszen a nyugatiak az elődöntőért, míg mi a minél jobb helyezésért küzdünk, így pedig egy szoros, kiélezett meccs várható.

A bukmékerek szerint a németek az esélyesebbek egy hajszálnyival, de úgy véljük hogy Kim Rasmussen összeszedi, és úgy felspanolja lányait, hogy azoknak lesz esélyük a sikerre. Így pedig arra fogadunk, hogy az általunk választott hendikepen belül maradnak Háfra Noémiék.

hatharom.com
Hollandia - Románia Gólok száma 57.5 alatt
Magyarország-Németország Magyarország +3,5
1.89 @    

Fogadási határidő: vasárnap, 15:00

megosztom