Olasz foci

Ha itt nem lesz gólözön, akkor sehol!

  • varin
megosztom

A nap egyik legérdekesebb összecsapásán a Lazio a Sampot fogadja. Gólparádé várható.

Nem érheti sem a Laziót, sem pedig a Sampdoriát az a vád, hogy csodálatos formának örvendenének. A rómaiak négy meccs óta nyeretlenek, míg a genovaiak az utolsó hat bajnokijukon csupán öt pontot szereztek. Ettől függetlenül a szombati találkozójukat nem érdemes kihagyni sem élvezeti, sem pedig fogadási szempontból.

Igazából kár is bekezdéseken át ragozni, hogy mi itt a jó tipp, hiszen annyira adja magát. A rómaiak védelme, habár idén jól teljesít, finoman szólva is aggódásra adhat okot. Inzaghi csapata az utolsó nyolc mérkőzésén egyaránt kapott legalább egy gólt, míg a Samp a fent említett hat találkozón mindig szállította a BTTS-t és 9-13-as gólaránya is azt mutatja, nagy volt az adok-kapok a meccsein. Defrelék még a hétközi kupameccset is 2-1-re hozták csak a SPAL ellen, ami tovább nyújtotta a szériát.

[2846988] 2018-12-08 20:30:00 Lazio - Sampdoriax;10

Szinte minden fontosabb támadó hadra fogható a mérkőzésen, így a hazaiaknál Correától és Immobilétől, míg a vendégeknél Quagliarellától és Defreltől várhatjuk majd a gólokat.

Az elmúlt évek egyik leggóldúsabb párharca a Lazio és a Samp összecsapása, az utolsó hat meccsükön 25 gólig meneteltek, amelyek közül kiemelkedik a 2017-es 7-3-as Lazio-győzelem.

A motivációval egyik oldalon sem lehet gond, a Doriának a jelenlegi tizedik helynél azért lehetnek merészebb vágyai, a Laziónál pedig a negyedik helynél rosszabb pozíció már kudarc. 

A múlt tehát adott, a góllövő játékosok a pályán lesznek, már csak az kell, hogy a legények is úgy gondolják, hogy ez egy gólgazdag, látványos 90 perc lesz. Egy 7-3-at mondjuk most is aláírnánk!

hatharom.com
Mindkét csapat szerez gólt és 2.5 gól felett
bet365 @2.25
[2846988] 2018-12-08 20:30:00 Lazio - Sampdoriax;
megosztom