Női kézi Eb 2018

A svédekre és az oroszokra fogadunk - napi tippek az Eb-re

megosztom

A női kézilabda Európa-bajnokság alatt tippmestereink - Tomihmv és mr. blonde - arra vállalkoztak, hogy megközelítőleg minden napra összeállítanak egy szelvényt. Szombaton folytatódnak a középdöntős küzdelmek az Eb-n, naná, hogy ez sem maradhatott ki a szórásból!

Véleményünk szerint a svédek nem kapnak ki nyolc vagy több góllal a házigazdától. - Fotó: fra2018.ehf-euro.com

Svédország-Franciaország
Tipp: Svédország +7,5
Odds: 1.38 @ Unibet

Nem kérdés, hogy mely válogatott a Svédország-Franciaország esélyese, azonban úgy véljük, hogy a házigazdák nem nyernek majd kiütéssel.

Egyrészt mindkét fél győzelmi kényszerben van, hiszen, ha a svédek nem győznek, akkor vélhetően még helyosztót sem játszanak, míg, ha a franciák nem tudnak nyerni, akkor necces lehet számukra az elődöntő, így a szokásosnál szorosabb mérkőzésre van kilátás.

Másrészt, ha kijön a felek közti különbség, és a házigazdák elhúznak, akkor borítékolható, hogy a legjobbjaik leülnek pihenni, így pedig a skandinávok közelebb zárkózhatnak. Főleg úgy, hogy a torna azon szakaszában járunk már, ahol minden megspórolt energia aranyat érhet a végjátékra.

Mindezeknek köszönhetően úgy véljük, hogy a svédek az általunk választott hendihatáron belül maradnak, vagyis maximum 7 góllal kapnak ki szombaton a franciáktól.

unibet

Szerbia-Oroszország
Tipp: Oroszország nyer
Odds: 1.40 @ Unibet

Az elődöntőért vívott harcért megy itt a csata, ha Szerbia vereséget szenved vélhetően lecsúszik a legjobb négyről. Az oroszok viszont egy sikerrel komoly lépést tehetnek a céljaik felé, hiszen négy pontot hoztak magukkal a középdöntőbe.

Az orosz csapat szépen elengedte a szlovének elleni utolsó csoportkört, azóta pedig pihenni is készülni is volt elég idejük. Az Eb előtt közvetlenül játszott egymással a két csapat egy felkészülési meccset, amit oroszok 33-32-re megnyertek, szintén semleges pályán. Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy azon a meccsen a legjobb orosz játékosok nem vettek részt.

Most viszont már itt van mindenki, így szerintünk Trefilovék hozzák a kötelezőt. Montenegrót megverték, Szerbiát pedig gyengébbnek tartjuk szomszédos országánál, szóval ebben a párosban mi a Szborjanára teszünk.

hatharom.com
Svédország-Franciaország Svédország +7,5
Szerbia-Oroszország Oroszország nyer
1.93 @    

Fogadási határidő: szombat, 15:00

UPDATE: a mérkőzéseket vasárnapra halasztották! 

megosztom