Serie A

Végre egy rangos olasz derbi!

  • varin
megosztom

Az Inter is erős idén, így igencsak izgalmas Derby d'Italiára kerül sor pénteken este. Íme a tippünk a Juve rangadójára!

1x2     
Juventus Döntetlen Inter
1.57 4.00 6.50

Alapvető kiindulási pontnak a mérkőzés kapcsán rögtön le is szögezhetjük, ez a találkozó sokkal fontosabb lesz az Internek, mint a Juventusnak, így talán joggal gondolhatjuk, hogy a szorzók kicsit eltolódtak. Azt ugyanis botorság lenne gondolni, hogy a Scudetto még nem dőlt el, ezt gyakorlatilag már behúzta a Juve, így nekik ez a szezon innentől már sétagalopp. Az Interre viszont biztosan komoly harc vár a negyedik helyért, hiszen arról még a Milan, a Lazio és talán a Roma sem mondott le. No, de akkor mire fogadjunk ennek ismeretében a péntek esti Derby d'Italián?

[2846987] 2018-12-07 20:30:00 Juventus - Interx;10

Az biztos, hogy a jelenlegi Juve ellen fogadni őrültség. Hiába vártunk egy nehéz firenzei 90 percet, Ronaldóék egy laza hármassal tudatták ellenségeikkel, hogy nem lazítanak. Ezzel szemben az Inter az utolsó öt meccséből csak egyet nyert meg, azt is a hullagyenge Frosinone ellen. Persze krízishelyzetről kár lenne beszélni, hiszen ikszeltek otthon a Barca ellen, majd az Olimpicóból is egy ponttal távoztak, habár az egy nyerhető mérkőzés lett volna.

A 90 percnek emellett elég furcsa pikantériát ad, hogy az Inter kedden a továbbjutásért, a Juve szerdán pedig a csoportelsőségért játszik a Bajnokok Ligájában, persze tartalékolásról így sem eshet szó.

Allegri szavai

"Egy remek és fontos mérkőzés vár ránk pénteken, nem véletlenül ez az igazi olaszországi derbi. Emocionálisan, technikailag és taktikailag is nagyon fontos találkozó lesz, így végig koncentrálnunk kell.

Nehéz december vár ránk, de nem gondolkozhatunk folyton előre, egyszerre csak egy mérkőzés van előttünk. Folyamatosan észnél kell lennünk és fenntartanunk a magas teljesítményünket, amelyet eddig láthattunk" - nyilatkozta a mester

A kezdőcsapatok

Egyelőre még több helyen is kérdéses a hazaiak összeállítása, hiszen Bentancur hátfájással küzd, míg Cancelo és De Sciglio pontos pozíciója még kérdéses. Emre Can viszont újra játékra alkalmas, így csak Khedira és Barzagli hiányzik majd a Juvéból, míg a vendégeknél Dalbert és Nainggolan szereplése kérdéses.

[2846987] 2018-12-07 20:30:00 Juventus - Interx

Mire fogadjunk?

Az utóbbi években szó sem volt erőteljes dominanciáról, olyannyira, hogy az Öreg Hölgy emberemlékezet óta nem tudott oda-visszázni, tavaly például nem esett gól Torinóban. A háromesélyes oddsokat korrektül húzták meg, a gólok száma nagyon lutri, így tekintetünket a lapok felé fordítottuk ismételten.

Az utóbbi években ez egy igen paprikás párharc volt, a két csapat nem bánt kesztyűs kézzel egymással, hiszen

az elmúlt tíz meccsükön 7,3-as átlaggal játszottak a srácok.

A mérkőzés játékvezetője Massimiliano Irrati lesz, aki azért nem tartozik a legkeménykezűbb sporik közé, de azért egy 5-6 lapot rendszerint felmutat mérkőzésein.

hatharom.com
5.5 lap felett
bet365 @2.00
[2846987] 2018-12-07 20:30:00 Juventus - Interx;
megosztom