Sportfogadás

Szenzációsan kezdték a decembert a tippmesterek - még nem késő csatlakozni

megosztom

Az év utolsó hónapjában is ömlik a profit, az előttünk álló hétvége pedig számos érdekességet tartogat.

Hiába telt el mindössze hat teljes nap decemberből, a Logibet legjobb tippmestereinek tippjei már most hatalmas profitot termeltek az előfizetőknek az év utolsó hónapjában is. Az előttünk álló hétvége ráadásul több izgalmas mérkőzést is tartogat, szóval nem érdemes sokáig késlekedni az előfizetéssel.

A kiváló novembert követően a seniorok és masterek mikulásra is meghozták az ajándékcsomagot, hiszen

hat nap alatt +48 egységet pakoltak be a zsákba, ami körülbelül 8%-os ROI-nak felel meg.

Ez persze egyáltalán nem meglepő, hiszen egymást érik a remek események, kezdve a kézi-Eb-vel és a topligák mérkőzéseivel, valamint a labdarúgó Magyar Kupával.

Ez a cirka 50 egység plusz azonban remélhetőleg csak a kezdet, hiszen decemberben a fagyos időjárás ellenére sem fogunk unatkozni. Angliában végig rúgják a bőrt, a kézis hölgyek még sokáig dobálják a labdát, míg hamarosan kezdődik több tippmesterünk egyik nagy időszaka, a darts-világbajnokság is.

De hogy ne tekintsünk ennyire messzire, már most hétvégére is számtalan tipp elérhető az előfizetőknek. Varinnak erős tippje van egy angol bajnokira, de Tomihmv és mr.blonde is már elkezdte levadászni a legjobb hétvégi tippeket. A seniorok közül pedig napi2tutitipp, Noemail és Doxathonic is felküldött már néhány gondolatot, méghozzá nem is kevés egységért. De ez csak a kezdet, hiszen a tippmesterek sorra publikálják legjobb tippjeiket a nap 24 órájában.

Érdemes tehát minél hamarabb csatlakozni, hiszen az előfizetési díj még mindig csak 19 euró, ráadásul csodálatos formában lévő tippmesterek várják a nyerni vágyó usereket.

Az ár továbbra is mesés, a teljesítmény viszont kiemelkedő! Csatlakozz a képre kattintva!

megosztom