Bundesliga

Nem bízunk a Brémában, így inkább a gólokra fogadunk

  • gb1
megosztom

A Werder Bremen a tökutolsó Düsseldorf ellen térne vissza a nyerő útra a pénteki fordulónyitón.

A Fortuna zsinórban második pénteki meccsére készül és a sereghajtó csapat komoly pontkényszerben érkezik a Weserstadionba. A Werderre is ráférne már a siker, hiszen a hihetetlen otthoni menetelésnek csúnya vége lett, miután 6-2-re verte őket a Leverkusen és azóta sem tértek magukhoz.

1x2     
Werder Bremen Döntetlen Fortuna Düsseldorf
1.66 4.00 5.00

Florian Kohfeldt fiait mostanában meglehetősen könnyű volt feltörni a kapu előtt - az utóbbi öt bajnokijukon 14 gólt kaptak. Bár válaszolniuk minden alkalommal sikerült, ez alatt a periódus alatt csupán egy pontot gyűjtöttek. A növekvő nyomás és az európai kupaindulásról dédelgetett álmok sem biztos, hogy jót tesznek, főleg egy vesztenivaló nélkül érkező ellenfél ellen.

Werder Bremen#ger-werder_bremen#5
A két csapat eddig 44 alkalommal találkozott a Bundesligában és kis Werder fölény mutatkozik - 19.-szer nyertek és 11-szer veszítettek-, a gólok viszont rendre potyognak, a párharcaik gólátlaga 3.36. Igaz ezeknek nagy része az ezredforuló előtt esett.

Kihagyók tekintetében Kohfeldnek főhet kicsit a feje, ugyanis Osako és Pizarro megfázással küszködik, Moisander eltiltott, Bartels, Bargfrede, Jóhansson és Veljkovic is sérült. A jelek szerint a hátsó alakzatban az egykori Hertha játékos, Sebastian Langkamp kezdhet. A vendégeknél is van pár maródi, de a már összeszokott brigád léphet pályára.

[2803818] 2018-12-07 20:30:00 Werder Bremen - Fortuna Düsseldorfx

A Düsseldorf a tabella utolsó helyén áll jelenleg, de az utóbbi hetekben többször is megmutatta, hogy nem kell még teljesen leírni. A Hertha elleni 4-1-es siker és a Bayer München elleni 3-3 is rávilágított, hogy ha kilábalnak a gödörből, simán beférnek az élvonalba.

Amin azonban mindenképp javítaniuk kéne, az a védekezés, hiszen a liga második legrosszabb mutatójával (28 kapott gól) bírnak.  

A csapat mestere, a 64 éves Friedhelm Funkel a sajtótájékoztatón azt magyarázta, hogy vigyázniuk kell a rendkívül minőségi kerettel megáldott Werder ellen és rugalmasan kell kezelniük a meccs történéseit.

Első ránézésre tehát ez egy kiváló alkalomnak tűnik a Werder számára, hogy visszataláljon a nyerő útra, hiszen a kezdő tizenegy tekintetében tényleg jóval erősebbek a hazaiak. Abban biztosak vagyunk, hogy a Muzsikusok dominálni fogják a 90 percet, ám a hektikus formájukat elnézve lehet jobban tesszük, ha a gólokba - vagy szögletekbe - fektetjük a pénzünket. Főleg, hogy a hazai sikert nem igazán árazták túl a bukik, bár az odds már szépen elkezdett felfelé kúszni.

 

  • 2.5 gól fölött @1.53   
     
  • Werder szögletei -2 AHC @1.850    

 

[2803818] 2018-12-07 20:30:00 Werder Bremen - Fortuna Düsseldorfx;
megosztom