Sportműsor

Chelsea-City és Újpest-Vidi rangadók - ezekre figyelj a hétvégén!

megosztom

Górcső alá vettük az előttünk álló hétvége leginkább várt mérkőzéseit és eseményeit.

Foci

A hétvégén újra pályán a topligák csapatai és a legjobb meccsek szinte egytől-egyik szombatra koncentrálódnak. Az első komoly találkozó a Revierderby lesz a Bundesligából, hiszen a Schalke és a Dortmund 15:30-tól, immár 153. alkalommal néznek farkasszemet.

A Premier League-ben kora délután pályára lép a Liverpool, Arsenal, Manchester United trió, de a csúcsrangadót egyértelműen a Chelsea játssza a Manchester Cityvel.

Vajon a láncdohányos olasz túljár a katalán taktikus eszén?

Guardiola fiai szeretnék megvédeni címüket és 15 forduló után vezetik is a bajnokságot, de az idei szezon jóval szorosabbnak ígérkezik - többen ott loholnak a nyomukban. A Chelsea is nagyon bekezdett, ám az utóbbi három meccsükből kétszer is elhasaltak, így bravúrra lesz szükségük, ha nem akarnak nagyon lemaradni az élbolytól.

Az OTP Bank Ligában is rangadókat izgulhatunk végig a TV képernyőjén keresztül, ugyanis az M4-en 17 órától a Loki-Kispestet, 19:30-tól pedig az Újpest-Vidit sugározzák.

Természetesen a fent említett mérkőzések többségére külön cikkel készülünk, a Logibeten pedig profi tippmesterek tippjeit nézhetitek meg!

 • Schalke-Dortmund, Sport1, szombat 15:30
 • Debrecen-Honvéd, M4 Sport, szombat 17:00
 • Chelsea-Manchester City, Spíler 1, szombat 18:30
 • Újpest-Vidi, M4 Sport, szombat 19:30

 

Kézilabda

Hétvégén négy mérkőzés kerül terítékre a női kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjében, szombaton Svédország-Franciaország és Szerbia-Oroszország, míg vasárnap Magyarország-Németország és Hollandia-Románia ütközetek kerülnek megrendezésre. A szokásoknak megfelelően mindkét nap kombival készülünk, reméljük tippmestereink kiváló formája a hétvégén is kitart.

Kattints a képre és már játhatsz is !

 • Svédország-Franciaország, Sport2, szombat 15:00
 • Szerbia-Oroszország, Sport2, szombat 18:00
 • Magyarország-Németország, M4 Sport, vasárnap 15:00
 • Hollandia-Románia, Sport1, vasárnap 18:00
unibet

 

NFL - 14. játékhét

Közeledünk az alapszakasz végéhez és egyre kiélezettebb a küzdelem a rájátszásért. Vasárnap a Sport Televízió három olyan mérkőzést tűz képernyőre, amelyek egytől egyig komoly téttel bírnak. 19 órási kezdéssel a Kansas City és a Baltimore ütközetét nézhetjük meg, majd ezt követően egy jó kis NFC East rangadó következik a Dallas és a címvédő Philadelphia főszereplésével. A trió utolsó felvonásaként pedig a Chicago a már biztos Playoff-résztvevő Los Angeles Ramst látja vendégül. Kiváló meccsek várnak tehát ránk a 14. játékhéten is, tippmestereink jól megszokott tojáslabdás szelvénye pedig ezen a hétvégén sem marad majd el. 

 • Kansas City Chiefs-Baltimore Ravens - Sport 2, vasárnap 19:00
 • Dallas Cowboys-Philadelphia Eagles - Sport 2, vasárnap 22:30
 • Chicago Bears-Los Angeles Rams - Sport 2, hétfő 2:15

 

Snooker - UK Championship

Hétvégén az Egyesült Királyság Bajnoksága a végjátékához ér. Szombaton az elődöntőkre, míg vasárnap a döntőre kerül sor. Azt nem lehet mondani, hogy papírforma szerint alakult volna a torna, de a legnagyobb favoritnak tartott Ronnie O'Sullivan a cikkünk írásakor még versenyben van. Érdemes lesz a hétvégén is csekkolni a fórumunk snooker szekcióját, ugyanis "hhhgoku" az egész verseny alatt hozta a kiválóbbnál kiválóbb tippjeit. 

 • Elődöntő - Eurosport 2, szombat 14:00
 • Elődöntő - Eurosport 1, szombat 20:00
 • Döntő - Eurosport 1, vasárnap 15:00, 19:45

 

Ti melyik meccset vagy eseményt várjátok a legjobban és mire terveztek fogadni?
megosztom