Női kézi Eb 2018

A magyarok és a spanyolok meccsére fogadunk - napi tippek az Eb-re

megosztom

A női kézilabda Európa-bajnokság alatt tippmestereink - Tomihmv és mr. blonde - arra vállalkoztak, hogy megközelítőleg minden napra összeállítanak egy szelvényt.

 

Spanyolország-Németország
Tipp: Több, mint 48,5 gól
Odds: 1.43 @ Unibet

A spanyolok a magyarok ellen gyakorlatilag elbaltázták a továbbjutási esélyüket, hiszen 0 ponttal jutottak a középdöntőbe. A németek a norvégok elleni bravúrsikernek köszönhetően 2 egységet hoztak magukkal, ám amiatt, hogy a hollandok és a románok kimaxolták a csoportkört, a spanyolokhoz hasonlóan, ők is győzelmi kényszerben vannak.

Noha ez általában gólszegény összecsapást vetít előre - mint amilyet a torna előtt is játszottak a felek egymás ellen -, a csoportkörben mégis mindkét fél igen gólgazdag találkozókat vívott, hiszen a spanyolok 25, a németek pedig 24 lőtt gól alá egyszer sem mentek. Ez a gólgazdag tendencia pedig folytatódhat, főleg úgy, hogy egyre kevesebb energiájuk lesz a csapatoknak a védekezésre, vagyis szerintünk legalább 49 találatot összehoznak a felek.

unibet

Magyarország - Norvégia
Tipp: Magyarország + 6,5
Odds: 1.38 @ Unibet

A torna legnagyobb esélyesének kikiáltott Norvégia egyelőre az Eb negatív szenzációja, hiszen a címvédő 0 ponttal érkezett meg a középdöntőbe. Legutóbb nagyon nagy pofon kaptak a románoktól, így aligha jó most a hangulat.

A magyar csapat pont ellentétes légkörben készülhet, hiszen a spanyolokat olykor tanári játékkal simáztuk le. A kapusaink egyelőre szenzációsak ezen az Eb-n, a támadójátékunk pedig egyre biztatóbb. Nincsenek klasszisaink, de Rasmussen kiválóan keveri a kártyákat.

Az Eb előtt Norvégiában játszottunk a címvédővel és akkor hat góllal kikaptunk. Ezúttal viszont semleges pályán leszünk, ráadásul a mi keretünknek sokkal nagyobb szüksége volt ezekre a meccsekre, mint az északiaknak. Nem állítjuk, hogy legyőzzük a norvégokat, de ebben a hendibe azért beleférhetünk.

hatharom.com
Spanyolország-Németország Több, mint 48,5 gól
Magyarország - Norvégia Magyarország + 6,5
1.97 @    

Fogadási határidő: péntek, 18.00

megosztom