NFL

Nem jósolunk fényes meccset a Titans 84-esének - +EV-s játékos speckó tipp

megosztom

A Tennessee Titans és a Jacksonville Jaguars összecsapásával indul az NFL alapszakaszának 14. játékhete.

Ez a mérkőzés leginkább a Tennessee-nek fontos, hiszen Mike Vrabel fiai még esélyesek a rájátszásra, viszont a Jacksonville a múlt héten is örömét lelte abba, hogy elgáncsolhatta a divízió rivális Indianapolist. Bármennyire is úgy tűnik tehát, hogy a Jags elkezdett tankolni, azért a csoportrangadókat komolyan veszi, főleg, ha az főműsoridőben van. 

Davisnek nehéz dolga lesz a Jacksonville-i védők ellen. - Fotó: NFL

Nagy fegyvertény volt a Jacksonville védelmétől, hogy a bombaformába lendülő Colts támadóegységét nulla ponton tartották, bár tudjuk jól, hogy benne van az ilyesféle bravúr a Jaguárokban, csak éppen ezt idén meglehetősen kevésszer láttatták. 

Hasonló ellenállásra számíthat a Titans offense is, amely azért nem tartozik a liga elit egységek közé. A vendégek legveszélyesebb fegyvere Corey Davis elkapó, aki idén félszáznál is több passzt szelídített már meg. 

Davisre ezúttal kifejezetten kemény meccs vár, ugyanis a legtöbbször Jalen Ramsey liheg majd a nyakában, aki a liga legjobb cornerei közé tartozik. Ha éppen nem Ramsey, akkor a másik oldalon A.J. Bouye állhat fel vele szemben, ami szintén nem egy kedvező matchup az elkapónak. 

Davisnek a tavalyi rookie évében a két leggyengébb meccse éppen a Jacksonville-hez köthető, mint ahogyan az idei odavágó sem sikerült túlságosan fényesen a fiatal elkapónak. 

A Tennessee 84-ese még az előző meccsük előtt, így nyilatkozott a Jags cornereiről:

Kitűnő secondaryt alkotnak. Repülnek a levegőben, gyorsak és fizikálisak. 

Ahogyan említettük, Davis nem is nagyon tudott eddig kibontakozni a rivális ellen, a 3 JAX elleni meccsén 4, 0 és 34 yardot ért el 3 elkapásból.

A fogadóirodák ezúttal 57.5 yardra lőtték be a line-t, míg az elkapások számánál 4.5-öt határoztak meg. Utóbbi esetében tetszetős az under, hiszen Davis az elmúlt 3 fordulóban 2, 4 és 3 elkapással vétette csak észre magát. Előtte volt 6 és 7 elkapása, de akkor Marcus Mariota két számjegyű passzt indított felé. 

Meglepő lenne, ha most is ennyire sokszor keresné Davist. Egyrészről, mert folyamatosan minőségi cornerek védekeznek majd rajta, másrészről a Jags pass rush egész hatékonyan működik, így sok ideje nem lesz Mariotának. 

Jacksonville Jaguars-Tennessee Titans
hatharom.com
Játékos elkapásainak száma - Corey Davis 4.5 alatt
1.80 @     
Fogadási határidő: csütörtök, 02:15
bet365
megosztom